• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

15:13

VIRUS UNIŠTIO ZVEZDU! Poznato koji igrači su se razboleli pored Borjana!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VIRUS UNIŠTIO ZVEZDU! Poznato koji igrači su se razboleli pored Borjana!

Podeli vest

Golman crveno-belih Milan Borjan hospitalizovan je u Zemunskoj bolnici, a još nekoliko fudbalera Crvene zvezde takođe ima zdravstvenih problema

Trener Dejan Stanković je u ozbiljnom problemu pred mečeve u Suprligi i Ligi Evrope. Poznato je ko se razboleo pored Milana Borjana.

Virus pored kapitena imaju i Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Milan Gajić, Miloš Gordić i Nenad Krstičić.

Foto: Starsportphoto

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom loše zdravstvene situacije u klubu iz Ljutice Bogdana 1. Poručio je da situacija nije toliko ozbiljna.

- Imaju stomačni virus. Očekujemo za dan-dva da se vrate u takmičarski pogon. Biće sve u redu za par dana - rekao je Zvezdan Terzić gostujući u jutarnjem programu Prve televizije.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je  tražila od Superlige otkaziva je utakmice sa Voždovcem.Dokumentacija je poslata u Zajednicu prvoligaša i izvesno je da se u četvrtak crveno-beli neće sastati sa Voždovcem u borbi za bodove.

Megdan je bio zakazan za 20:00 na stadionu “Rajko Mitić

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija