• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

18:27

/ANKETA/ BRUTALNA ZVEZDA SE ZAGREVALA ZA LUDOGOREC! Koliko Stankovićeva mašinerija može protiv Bugara?

Starsportphoto

Crvena zvezda

/ANKETA/ BRUTALNA ZVEZDA SE ZAGREVALA ZA LUDOGOREC! Koliko Stankovićeva mašinerija može protiv Bugara?

Podeli vest

U okviru 11. kola Superlige Srbije Crvena zvezda je savladala Novi Pazar u gostima sa 4:0

Viđeno je fenomenalno izdanje Stankovićevih izabranika u Novom Pazaru! Napunili su crveno-beli mrežu rivala do vrha.

Već u četvrtak šampion Srbije će biti na novom testu. Ovog puta u Ligi Evrope. U prvom kolu pala je Braga na "Marakani", sad Zvezda ide na noge Ludogorecu.

 

Foto: Starsportphoto

 

Dejanu Stankoviću i crveno-belima je već u mislima Razgrad (četvrtak, 21:00). Protiv Novog Pazara su namestili nišanske sprave, ali da li to mogu da ponove i protiv rivala u Evropi?

Sjajan meč šampiona Srbije najavio je u 3. minutu odlični Aleksandar Dragović prvencem u crveno-belom dresu!


Dioni je glavom sa prve stative prosledio loptu na drugu, a na pravom mestu bio je Zvezdin štoper!

 

Anketa

U 14. minutu maestralno je Katai izveo slobodan udarac, idealno prebacio živi zid i pogodio sam ugao za 2:0. A onda najlepši momenat! U 20. minutu Zvezda je stigla do trećeg gola, a drugog evrogola, a strelac je bio Seku Sanogo. 

U 64. minutu oborio je Vujanac Dionija u svom šesnaestercu, a sudija Lukić je pokazao na belu tačku!Dioni je promašio penal, sjajno je odbranio Vujanac, najbolji pojedinac današnjeg meča u domaćem timu. Ipak, sudija Lukić je dobio signalizaciju iz VAR sobe da je Vujanac sa obe noge izašao sa linije pre šuta dionija i ponovljen je jedanaesterac! Ovog puta je bio precizan Dioni!

Dejan Stanković je ukazao čast mladom Erakoviću da posle izlaska Kataija ponese kapitensku traku oko ruke i poručio da njega svi čuvaju, maze i paze, dok je pružio šansu u drugom poluvremenu mladim Nikoliću, Staniću, Lazoviću i Petroviću, kao i Rišairu Živkoviću!

Foto: Starsportphoto

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija