• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.10.2021

18:04

TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Najveći uspeh Zvezde u poslednjih 30 godina

Crvena zvezda

TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Najveći uspeh Zvezde u poslednjih 30 godina

Podeli vest

Crvena zvezda je u Razgradu ostvarila još jedan fenomenalan rezultat i savladala šampiona Bugarske na njegovom terenu. Sećamo se svi kako su nekad dueli sa Ludogorecom izgledali, a sada je priča potpuno drugačija. I to govori koliko smo porasli kao klub, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić

- Zvezda je ponovo evropski gigant, niže pobede u ozbiljnim evropskim takmičenjima i nalazi se na 39. mestu UEFA rang liste, što je najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Doneli smo srpskom fudbalu mnogo bodova i trenutno smo na 12 mestu u Evropi, što Srbiji od 2023. godine donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Naš cilj je da novim pobedama u narednom periodu donesemo Srbiji proboj na 11. poziciju, direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona evra svakog septembra - rekao je Terzić Tanjugu.

Prešli smo neverovatan put za ovih sedam godina, od mraka na stadionu do utakmica sa najvećim evropskim klubovima, dodao je on.

- Do pre par godina smo bili srećni da odigramo poneku prijateljsku međunarodnu utakmicu na našem stadionu. Sada možemo da se pohvalimo da smo u prethodnih pet sezona odigrali neverovatnih 70 zvaničnih evropskih utakmica. Evropa opet kao nekad sa velikim poštovanjem izgovara ime Crvene zvezde.

Foto: FK Crvena zvezda

Zamišljeni Zvezdan Terzić

- Video sam da je armija Zvezdinih navijača od Kanade do Australije presrećna onim što smo postigli i onim što tek treba da usledi. Pokazali smo koliko kvalitetnih igrača imamo, jer ko god u datom trenutku ne može da bude u konkurenciji, imamo pravu zamenu i naravno razloga da uvek i protiv svakog verujemo u pobedu. Sve to je rezultat ukupnog poslovanja kluba u proteklih sedam godina - ističe Terzić.

Kako je naveo, činjenica da za ova tri meseca imamo više od 12.000 članova sa plaćenom članarinom takođe potvrduje da klub izuzetno uspešno radi

- Svake nedelje ili svakog meseca otvorimo po jedan klub navijača pa smo i na tom polju sve jači. Mnogo je razloga za zadovoljstvo, a ono što je najvažnije puno razloga za optimizam u vremenu koje je pred nama i u duelima koji nas čekaju, što u Evropi, što u domaćem šampionatu. Još jednom, čestitam svim igračima i stručnom štabu na čelu sa našim Dekijem Stankovićem na fenomenalnim rezultatima, a našim vernim navijacima obećavamo još mnogo radosti. Crvena zvezda je opet velika u evropskim razmerama - zaključio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17