• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

13:20

ZVEZDA ODBILA 5 MILIONA EVRA! Terzić poručio Milanu - Marko Lazetić nije na prodaju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA 5 MILIONA EVRA! Terzić poručio Milanu - Marko Lazetić nije na prodaju!

Podeli vest

Marko Lazetić je navodno blizu prelaska u Milan za pet miliona evra

Međutim, tu informaciju je demontovao generalni dirkektor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. Čelnik šampiona Srbije ne negira da se klubovi rapituju za Zvezdinog bisere, ali da su svi dobili jasnu poruku.

- Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetica i mnogi su nas vec kontaktirali. Svima smo rekli isto - Marko Lazetić nije na prodaju - jasan je generalni dirkektor šampiona Srbije Zvezdan Terzić.

Biće potrebno mnogo više od 5 miliona evra da se Zvezda odrekne bisera.

- On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića ocekujemo mnogo vise u svakom smislu, i sportskom i finansijskom.

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić

Marko Lazetić potpisao je u martu profesionalni ugovor sa šampionom Srbije do 2024. godine. U januaru naredne godine napuniće 18 godina. 

Mladi napadač ima samo pet utakmica u seniorskom timu Crvene zvezde, ali je zadobio poverenje Dejana Stankovića. Na insistiranje aktuelnog šefa struke odavno je priključen prvom timu, debi upisao još u novembru prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Којих црних 5 милиона. Чуј одбили, узели би то они одмах. Кога зезају.

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

a jel se to Terza uplasio,mozda DELIJA,ljudi moji u ovo vreme ludo,sve je na prodaju,ali po dobroj ceni, za tog klinca 15.000.000 evra bar i jos 30% od sledece prodaje......

Mile Tranzicija

pre 2 godine

Tako je bilo i sa malim Gavricem kad ga je kao tazila Roma,Atalanta nudili 4 mil nisu ga dali pa otisao u Madjarsku za 1.5 mil ...isto ce da bude i sa ovim decakom! Kakva bre buducnost u Zvezdi, koga lazete i u Partizanu isto , bezite klinci preko i gradite karijeru!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija