• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

19:30 >> 22:41

KANGA I DEGENEK PRESUDILI OČAJNOJ ZVEZDI! Ništa od slavlja na "Marakani"! Isključena dvojica, Danci PREJAKI za crveno-bele! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

KANGA I DEGENEK PRESUDILI OČAJNOJ ZVEZDI! Ništa od slavlja na "Marakani"! Isključena dvojica, Danci PREJAKI za crveno-bele! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" izgubili su od Midtjilanda u okviru grupe F Lige Evrope 0:1

Katastrofalno je Crvena zvezda ušla u meč koji joj je bio od velike važnosti! Prvo je Aleksandar Katai "požuteo" već u 6. minutu, da bi u 12. neshvatljivo Miloš Degenek napravio prekšaj kao poslednji igrač odbrane i potpuno opravdano dobio crveni karton!

Treba napomenuti da je Mirko Ivanić u 4. minutu imao sjajnu priliku, ali je pucao pravo u golmana, a na sve to se oglasio i pomoćnik koji je signalizirao ofsajd! 

Dejanu Stankoviću se na licu videla zabrinutost i neverica, ali se ekipa koliko toliko konsolidovala i izdržala do poluvremena da zadrži mrežu netaknutom! Najzaslužniji su bili, naravno, Milan Borjan i Aleksandar Dragović!

Foto: Starsportphoto

 


Najbolju priliku gosti su imali u 40. minutu kada je spasio gol Milan Borajn! Sisto je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je kapiten bio pribran! Po pljusku i očajanom terenu, koji je otežavao posao igračima nije viđen niti jedan gol u prvih 45 minuta, ali jesu čak tri žuta kartona za domaćina! Osim Kataija, mađarski sudija je opomenuo i Milana Pavkova i El Fardu Bena!

Foto: Starsportphoto

 

Igrao se 55. minut kada se dogodila katastrofalna greška Milana Rodića u dodavanju, a Gobeljić je oborio igrača gotovo na ivici šesnaesterca i dobio žuti karton, četvrti za Zvezdu! A onda muk na "Marakani". Evander je izveo slobodan udarac, Gelor Kanga glavom menja smer lopte i šalje je iza leđa Borjana! 

I dalje nisu odustajali izabranici Dejana Stankovića, ali bilo je jasno da raspoloženi Aleksandar Dragović ne može sam! Imala je šanse zvezda pre svega preko Pankova, Ivanića i na kraju meča i najbolju preko već pomenutog Dragovića, ali nije danski tim posustao! Mogli su gosti i ubedljivije da slave, ali na kraju su otišli srećni, sa tri boda u džeou, ostavivši srpskog šampiona u situaciji da mora duboko da se zapita šta mu se desilo večeras!

Marko Gobeljić je zaradio crveni karton pred sam kraj meča i to zbog prigovora! Imaće šta da kaže Stanković i njemu i Degeneku, ali i mnogima koji su noćas podbacili! Sve u svemu, Braga je sada lider grupe, pošto je savladala Ludogorec u Portugaliji sa 4:2!


 

 

CRVENA ZVEZDA - MIDTJILAND 0:1 (0:0)

Stadion: "Rajko Mitić"                   Sudija: Tamaš Bognar

Strelci: Kanga (ag) 56 

Crvena zvezda:  Borjan, Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Ben, Ivanić Katai, Pavkov

Midtjiland: Losl - Dalsgor, Svjatčenko, Paulinjo - Anderson, Čarls, Envadike, Dir - Evander - Isaksen , Sisto.

 

TOK MEČA:

KRAJ! Poraz Crvene zvezde, bodovi idu u Dansku!

90+5 - Kakva šansa za Zvezdu da sa devet igrača izbori remi! Ivanić je izveo slobodan udarac, najviši u skoku bio je Aleksandar Dragović, ali nije uspeo najbolji igrač Crvene zvezde večeras da donese radost svom timu!

90+4 - Košmarno veče za Zvezdu! I Gobeljić je dobio crveni karton! Razlog - prigovor, njegov četvrti crveni u poslednjih pet godina na međunarodnoj sceni!

90+3 - Velika šansa za Ivanića, ali ništa od toga!

85. minut - Navijači pružaju i dalje fenomenalnu podršku crveno-belima!

83. minut: Dioni i Eraković su dobili šansu u završnici umesto Bena i Rodića.
Braga lagano sa Ludogorecom, vodi 4:2!

78. minut - Velika šansa! Ben je izveo korner sjajno uposlio Pankova koji je glavom gađao preko prečke!

74. minut - Kangu je zamenio Rišairo Živković!  Istovremenu su priliku kod gostiju dobili Lind i Kuls!

Foto: Starsportphoto

 

71. minut: Pokušava Zvezda, ne predaje se, imala je veliku šansu preko Bena koji je loše reagovao u duelu sa štoperima Midtjilanda.

69. minut - Kanga je pokušao, izmamio uzdahe navijača, ali nije bio precizan!

66. minut - Viđena je prva izmena i u redovima Danaca. Kajuste je zamenio Čarlsa koji je neposredno pre toga dobio  karton zbog prekršaja nad Kangom.

64. minut - Pankov je u igri umesto Kataija! 

60. minut - Gosti su vezali dva kornera i nastavili da prete crveno-belima...


56 minut - Gol!  Vode gosti 0:1!  Evander je izveo slobodan udarac, a Kanga je zakačio loptu glavom na putu do Borjana!

55. minut - Katastrofalna greška Milana Rodića u dodavanju, a Gobeljić obara igrača gotovo na ivici šesnaesterca i dobija žuti karton! Četvrti za Zvezdu! Danci nemaju nijedan!

52. minut - Sa druge strane, pokušao je Evander, ali i te kako je bio neprecizan!

51. minut - Okušao je šut Gelor Kanga, ali nije to bilo dobro...

50. minut - Sudije iz Mađarske izazvale su revolt kod publike, ali i negodovanje fudbalera Zvezde...

Foto: Starsportphoto

 

47. minut - Pokušavaju da stisnu Danci srpskog šampiona, a Aleksandar Dragović bukvalno gine na terenu da bi nadomestio to što Degenek nije u igri!

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Videćemo kako će sada izgledati Zvezda...

Kraj prvog poluvremena! Zvezda je sa igračem manje, posle isključenja Miloša Degeneka u 12. minutu odolela Dancima! Videćemo šta će doneti drugi deo meča..

Foto: Starsportphoto

 

45. minut - I Ben je dobio žuti karton! Dakle Katai, Pavkov i ben su javno opomenuti, a Miloš Degenek je pocrveneo u 12. minutu!

44. minut - Drugi udarac iz ugla za Crvenu zvezdu, izveo ga je Ben loše, ali imao je popravni! Ni to nije bilo bolje!

Foto: Starsportphoto

 

40. minut - Spasio je sada Milan Borajn Zvezdin gol! Sisto je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je kapiten bio pribran! Pljušti kiša, teren je očajan i otežava posao igračima...

37. minut - Milan Pavkov je dovio žuti karton! Mađarski sudija je procenio da je bio neoprezan i da je udario laktom defanzivca gostiju!

Nije dugo čekala Braga! Povisio je na 2:1 protiv Ludogoreca Medeiroš, a za 3:1 se pobrinuo Galeno u 40. minutu!

32. minut - Kanga greši na sredini terena i već nekoliko puta je stavio svoju odbranu pod pritisak...

Foto: Starsportphoto

 

Iako je Braga povela u Portugaliji, na drugom susretu Grupe F trenutno je 1:1! Domaći tim  je u 25. minutu poveo preko Al Musratija, a osam minuta kasnije Sotiriu je izjednačio.

30. minut: Treći korner za goste! Evander je izveo prekid, ali loše...

27. minut: Pokušao je Katai da iskoristi neopreznost gostujuće odbrane, ali je izgubio loptu u duelu sa defanzivcem danskog tima...

25. minut  - Nova šansa za goste rezultirala je kornerom, ali ništa se nije promenilo ni posle njega...

21. minut - Ništa čudno, Danci su se oslobodili i zaigrali mnogo bolje posle isključenja Degeneka, imali su i šansu da povedu! Isaksen je pobegao poslednjoj liniji srpskog šampiona, ali lopta je po morkoj zemlji prošla desetak centimetara pored stative...

Foto: Starsportphoto

 

14. minut -  Pokušali su gosti odmah da iskoriste  brojčanu prednost, ali nisu dobro izveli  slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, ali ni priliku u narednom napadu....

12. minut - Katastrofa! Miloš Degenek dobio je direktan crveni karton! Opravdano! Umakao mu je napadač Midtjilanda, a onda nova greška! Napravio je prekršaj kao poslednji igrača odbrane ...

10. minut -  Prvi korner na utakici za Zvezdu, ali je Kataijeva lopta nije bila najbolja!

8. minut: Kanga je oprobao šut sa velike udaljenosti, ali nije to bilo dobro...

Foto: Starsportphoto

 

6. minut -  Problemi! Oštar start na sredini terena i dobija Aleksandar Katai žuti karton! Zgazio je Nigerijca Onjediku! Moraće sada da bude oprezan motor Zvezdinog tima!

5. minut - Pokušava Andersen iskosa sa leve strane sa preko 20 metara, ali lopta odlazi metar i po pored leve stative gola Milana Borjana.

4. minut - Kakva šansa za Zvezdu! Ivanić je pucao pravo u golmana, ali se oglasio i pomoćnik koji je signalizirao ofsajd! Dobro je krenula Zvezda po natoljenom terenu!

1. minut - Počeo je meč!

Foto: Starsportphoto

 

20:20- Moći će Stanković da se osloni i na Popovića, Gajića, Pankova, Erakovića, Petrovića, Krstičića, Stanića, Falka, Srnića, Živkovića, Lazetića i Dionija koji šansu čekaju sa klupe!

 

 

19:31 - Tradicija je na strani srpskog šampiona kada su u pitanju dueli protiv danskih ekipa. Zvezda nikada u istoriji nije poražen od Danaca u evropskom meču, a dosad su ih odigrali sedam (računajući i gostovanje protiv Midtjilanda)

19:30 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, gde iz minuta u minut možete pratati dešavanja na utakmici Crvena zvezda-Midtjiland.

GRUPA F

21:00 - Crvena zvezda - Midtjiland

21:00 - Braga - Ludogorec

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Onaj tko barem malo zna o fudbalu bi se upitao kolike ce biti novcane kazne za Zvezdine igrace koji su dobili kartone. A ja koji se ne razumem ama bas nista, pitam se koliko su dobili Zvezdini igraci da izgube ovu utakmicu . AMIN. KRAJ.

aba

pre 2 godine

teska situacija za zvezdu,ovim porazom ugrozeno je drugo mesto,izgleda da cemo u konferenciju

Pancevac

pre 2 godine

Da je bio neki ozbiljniji tim popila bi Zvezda jedno 5-6 komada, realno u Zvezdi mogu biti zadovoljni sto nije bio debakl.

alekmaric93

pre 2 godine

Naslov treba da glasi "Ocajni madjarski sudija presudio Zvezdi". Midtjiland 19 faulova... 2 zuta... Zvezda 11 faulova... 5 zutih, 2 crvena...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija