• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

11:00

ZVEZDI SE CRNO PIŠE! Navijači pogodili i sudiju? UEFA neće imati milosti

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDI SE CRNO PIŠE! Navijači pogodili i sudiju? UEFA neće imati milosti

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde su bili prilično besni posle poraza njihovog tima od Midtjilanda u četvrtom kolu Lige Evrope

Posle utakmice su sa tribina navijači gađali sudijski tim iz Mađarske, a najdeblji kraj je izvukao kondicioni trener šampiona Srbije Federiko Panonćini.

On je doživeo prelom lobanje i hitno je prevezen u bolnicu, gde je i zadržan.

Ipak, po Crvenu zvezdu to nije najgore što se dogodilo.

Kako piše "Mozzart sport", u celom haosu je nečim pogođen i linijski sudija Peter Bognar, brat glavnog arbitra Tomaša Bognara.

Foto: Starsportphoto

Ni žandarmerija nije uspela da zaštiti aktere utakmcie

Ukoliko se ti navodi ispostave kao tačni i ako je delegat UEFA taj incident uneo u izveštaj, onda se Zvezdi ne piše dobro.

Podsetimo, Crvena zvezda je evropsku sezonu započela pod kaznom, pošto je neimenovana osoba vređala Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi u duelu sa Milanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 2 godine

iako sam zvezdas vec 50 godina, napolje iz svih takmicenja i zabrana igranja inostranih kupova na pet godina, pa neka navijaci navijaju na drinskoj regati. ovakav bezobrazluk nije vidjen odavno a i zasto stalno kod nas. Ako su to deca kakvi su im roditelji koji su ih vaspitali.

Milan

pre 2 godine

Па стока и не треба да гледа фудбал. Жао ми је правих навијача који ће бити ускраћени гледања европских мечева на РМ стадиону. Казна ће сигурно бити жестока.

djole

pre 2 godine

Sudija loš i pristrasan ,lako davao kartone videla se loša namera,međutim ,crveni opravdano,poslednji igrač odbrane.Ima nešto kod nas što me nervira ,uvek nam je kriv neko drugi,bili smo očajni a nismo imali ni sreće kao mnogo puta ranije.Gađanje sudija ili protivnika to me tek izluđuje ,to još ima u beton ligama .Pa o čemu ti isfrustrirani ljudi misle.Ako nas izbace iz evrope Zvezda je propala.Pod hitno država da se uključi i huligane skloni sa tribina imaju kamere,zabrana na stadion doživotna.A zvezdi nek je bog u pomoći da ih ne izbace .

Pera

pre 2 godine

Kanga je odigrao kao centarfor umesto da loptu izbije direktno napred on je majstorski uputio nazad pozicija je unapred dogovorena pucač ga je gađao direktno u glavu dakle kanga je plaćen pa bi ga trebalo izbaciti iz kluba i naplatiti mu se od njegovog ugovora!

Boce

pre 2 godine

Sve dok država toleriše huligane ovako će biti a ispaštaće pravi navijači jer može da se desi da Zvezda bude izbačena iz Evrope a onda zbog dugova nam preti i katanac. Loš skautin i izbor igrača doveo je ć do toga da klub nema pravog napadača koji lako daje golove. U stvari imamo ali daje golove za drugi tim a pitanje je da li će nastaviti tako i u Zvezdu... Falčineli je klasa za sve napadače, daje golove, namešta i odvlači odbranu na svoju stranu kako bi drugi igrač iz drugog plana dao gol...

Resad

pre 2 godine

E ovo im nije Novi Pazar pa da prodzu sa 200.000 dinara kazne odze ce malo vise da zalegnu pa neka jos gadzaju samo tako sledeci put jos vise.

Crveni Djavo Kg

pre 2 godine

Sto posto lete iz evrope mada najbolje da se ugasite zajedno sa blizancima i da počnemo konačno poštenu ligu Srbije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija