• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2021

09:14

DEGENEK NE MOŽE DA PREŽALI ŠTO JE UKANALIO ZVEZDU! ZNAM šta sam morao, POGREŠIO SAM!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DEGENEK NE MOŽE DA PREŽALI ŠTO JE UKANALIO ZVEZDU! ZNAM šta sam morao, POGREŠIO SAM!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek isključen je u četvrtak posle samo 12 minuta igre protiv Midtjilanda. Defanzivac je dozvolio Isaksenu da ga izbaci, da bi ga potom reprezentativac Australije sa leđa povukao i naterao sudiju da mu pokaže direktan crveni karton.

U prvoj utakmici u Herningu, reprezentativac Australije Miloš Degenek bio je jedan od junaka remija. U revanšu je  postao tragičari, jer gotovo na početku meča povukao s leđa Gustava Isaksena i zaradio direktan crveni karton, čime je umanjio šanse saigrača da u nastavku utakmice dođu barem do boda.

Loše sam reagovao! Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajao mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao - rekao je Degenek u intervjuu za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

 

Zna štoper šta je trebao da uradi...

- Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu... Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije...

Foto: Starsportphoto

 

Nije Degenek ni napustio stadion ,,Rajko Mitić“, a već su počela nagađanja da je trebalo da pusti napadača Mitjilanda da uđe u šansu...

Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu. Mislio sam da je bolje da dam Milanu Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol, da sam ga pustio. U tom 12. minutu mislio sam da je najbolja stvar da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Mitjilanda postigao gol i da smo ostali „11 na 11“, da bismo preokrenuli do kraja do utakmice...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boce

pre 2 godine

Bolje da smo primili gol sigurno bi makar izjednačili ovako može da se desi i treći da budemo što nikako ne valja u finansijskom smislu... Igrači moraju brzo da razmišljaju pre nego što ovako reaguju....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija