• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2021

21:01

OGLASIO SE MRKELA I UDARIO PO FSS-U! Nećemo dozvoliti da nas BRUTALNO POKRADETE kao 2017. GODINE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OGLASIO SE MRKELA I UDARIO PO FSS-U! Nećemo dozvoliti da nas BRUTALNO POKRADETE kao 2017. GODINE!

Podeli vest

Sportski direktor Mitar Mrkela oglasio se nakon utakmice Crvene zvezde i Vojvodine

Crvena zvezda je posle preokreta uspela da savlada Vojvodinu uz dosta muke. Bez obzira na to čelnici kluba iz Ljutice Bogdana nisu ostali imuni na dešavanja sa "Karađorđa" i neke sudijske greške koje su prošle bez opomena iz VAR sobe. 

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti, a potpisao ga je sportski direktor Mitar Mrkela. 

- Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška. Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde - rekao je Mitar Mrkela nakon Vojvodine i nastavio. 

Foto: Starsportphoto

- Nećemo nikome poručivati da se leči jer smo takav njegov odnos prema našem klubu i očekivali, ali vam poručujemo da nećemo dozvoliti da se našem klubu ponovi “kuhinja” iz 2017, kada smo brutalno pokradeni, a našem rivalu se mnogi sklanjali uz neviđene medijske pritiske u toj sezoni. FK Crvena zvezda će dati svoj maksimum i na terenu i van terena, poštujuci sportski fer-plej, da osvoji petu uzastopnu šampionsku titulu. 
I u tome ćemo uspeti -
podvukao je sportski direktor Crvene zvezde


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojke

pre 2 godine

Da li je moguce da vi opet kukate za penalom?Pa bre,ko sta radi vi izgleda ste navukli da vam se na svakoj utakmici bar po jedan svira!Ako se ne svira,to je haos,katastrofa,kriminal.. ?!Kako se bre npr tsc ili radnicki nis ne zale na penale?I sad ste se setili da pricate o kradji I namestanju,vi koji guglate rec postenje?Pokrijte se usima i mars iz zvezde!!!

alekmaric93

pre 2 godine

Potpuno se slazem sa Mrkelom svaka cast na ovome

ratko

pre 2 godine

sta niste prvi pa vas sada kradu,ajde bre prekinite vise da kukate

ljubo

pre 2 godine

hoce li u fss imati petlje da kazne mrkelu i zvezdu za narusavanje ugleda takmicenja ,kako su pre kaznjavali druge?

Struki

pre 2 godine

A sta kazes protiv kolubare...kazi ...zakuni se...

Milan

pre 2 godine

Шта овај болесник трућка?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija