• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

17:06

URADIO SAM ONO ŠTO SAM SMATRAO DA TREBA! Radonjić objasnio zašto je branio OBRADOVIĆA od navijača Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

URADIO SAM ONO ŠTO SAM SMATRAO DA TREBA! Radonjić objasnio zašto je branio OBRADOVIĆA od navijača Zvezde!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju u Vitoriji ekipi Baskonije u okviru desetog kola Evrolige

Crveno-beli su u fantastičnoj formi, pobede se nižu i sutra će protiv Baskinije imati šansu da produže sjajan rezultatski niz. 

Zvezda je sinoć savladala Partizan u prvom ovosezonskom večitom derbiju, a meč u "Pioniru" obeležila je reakcija Dejana Radonjića koji je pokušao da spreči navijače crveno-beih da vređaju Željka Obradovića. 

- Uradio sam ono što sam smatrao da treba da se uradi - kratko je prokomentarisao Dejan Radonjić. 

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli su pre manje od 24 sata slavili u večitom derbiju, a već sutra je na programu novi meč u Evroligi. 

- Trošiti vremena na to koliko je teško... Tako je kako je. Imamo već danas trening i put za Baskoniju, sutra meč. Posle toga idemo za Madrid, imamo duel protiv Reala. Kratko vreme koje imamo koristimo da se upoznamo sa onim što je potrebno za meč protiv Baskonije i da se trudimo da budemo dobri u tom duelu - objašnjava trener Zvezde. 

Baski su uoči duela sa Crvenom zvezdom napravili rokadu na klupi, a umesto Duška Ivanovića u Vitoriju je stigao Neven Spahija. 

- Sutra ćemo tokom utakmice da vidimo šta je za to kratko vreme moglo da se promeni. Tim koji ima svoje kvalitete, naravno da će na svom parketu dati sve od sebe da nas savladaju i dođu do bodova. Mi ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu i pružimo koliko je moguće u tom duelu - istakao je crnogorski stručnjak i objasnio da će bazične stvari biti važne za pobedu u Vitoriji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija