• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2021

15:21

ZVEZDA IZREŠETALA MLADOST! Het-trik Kataija, 4 gola za 10 minuta! Crveno-beli zapretili Ludogorecu! /VIDEO/FOTO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA IZREŠETALA MLADOST! Het-trik Kataija, 4 gola za 10 minuta! Crveno-beli zapretili Ludogorecu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Deklasirali su fudbaleri Crvene zvezde Mladost u Lučanima sa 5:1 u 17. kolu Superlige Srbije

Katastrofalno je Zvezda otvorila meč. Gubila od osmog minuta, ali je Katai izjednačio u 30, dok je u drugom delu meča usledila rapsodija pulena Dejana Stankovića. Za deset minuta pala su četiri gola, Katai je upisao prvi het-trik ove sezone, Kanga je postigao golčinu, a upisao se u strelce i Ivanić. Sjajnu su poruku igrači Zvezde poslali Ludogorecu, pred meč u četvrtak (18.45) u Ligi Evrope!

Nije igra gostiju funkcionisala najbolje na startu meča, posle samo osam minuta igre Mladost je povela. Domaćin je vrlo brzo naplatio početnu inicijativu.  Posle kornera, Bojović je spretno reagovao i pogodio mrežu crveno-belih za 1:0. On je odbitak uspeo da "spakuje" u Popovićevu mrežu, za neočekivanu prednost.

Foto: Starsportphoto

 

Samo nekoliko minuta kasnije mogla je Zvezda do izjednačenja.Sjajno je Katai zalomio i izborio se za prostor da uputi udarac, ali je njegov šut odbranio Kostić. Potom je Stanković izvršio dve ekspresne izmene. Izašli su Gobeljić, zbog povrede, i Živković, a zamenili su ih Bajić i Ben. 

Nastavili su crveno-beli sve ozbiljnije da prete i u 30. minutu neutralisali zaostatak.  Ben je sa desnog boka poslao povratnu loptu, a Katai iz srca šesnaesterca zatresao mrežu za 1:1 i slavlje Delija na tribinama stadiona u Lučanima.

Moglo je do kraja da bude i 2:1 za Zvezdu, ali je Pavkov pogodio stativu, a potom je Rodić prokocako šansu. S druge strane i Mladost je propustila dobru priliku, tačnije Gajić je odlično reagovao pred svojim golom.

Foto: Starsportphoto

 

Vrlo brzo su crveno-beli posle povratka sa odmora, ne samo preokrenuli rezultat, nego uništili Mladost koja se potpuno raspala. Videćemo šta je Stanković reako pulenima u svlačionici.

Zvezda je za 12 minuta postigla četiri gola. Prvo je u 54. minutu posle ubacivanja Bena najviši u skoku bio  Aleksandar Katai koji je glavom matirao golmana Mladosti za preokret - 2:1.

Foto: Starsportphoto

 

Samo pet minuta kasnije Zvezda je duplirala prednost.  Ekspresno Crvena zvezda dolazi do trećeg pogotka! Posle dva gola Katai beleži asistenciju, odložio je lepo za Gelora Kangu, a ovaj bombom sa ivice šesnaesterca pogodio za 1:3.

Za 4:1 u 61. minutu Ben je opet bio asistent, njegov  het-trik u dodavanjima, a loptu je u mrežu sproveo Mirko Ivanić uz dosta sreće...

Foto: Starsportphoto

 

Ni ovog puta domaćin nije došao do daha, a opet je morao da vadi loptu iz mreže. Het-trik Aleksandra Kataija. Danoski je oboren, sudija ništa nije svirao, crveno-beli krenuli u kontru, a Gajić je poslužio Kataija koji je zatresao mrežu za konačnih 5:1.

 

Foto: Starsportphoto

 


U nastavku je ritam utakmice potom potpuno pao. Do kraja je Zvezda mogla da dođe i do šestog gola, kada je u 83. minutu udarac uputio Lazetić, ali je bio neprecizan.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

SUPERLIGA SRBIJE

17. kolo

Petak

TSC – Metalac 1:2 (1:1)
Stanojev 23 – Đurić 21, 91

Subota

Proleter - Voždovac 1:0 (1:0)
Ortiz 30

Radnik - Kolubara 1:1 (0:1)
Milovanović 85 - Đurenović 38

Napredak - Radnički Niš 1:1 (1:0)
Krunić 26 - Aksentijević 50

Nedelja

Mladost - Crvena zvezda 1:5 (1:1)
Bojović 9 – Katai 30, 54, 65, Kanga 59, Ivanić 61

 

15.45 Partizan - Vojvodina 

17.00 Spartak - Radnički Kragujevac

Ponedeljak

15.00 Čukarički - Novi Pazar

 

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:5 (1:1)

 

Strelci: Bojović 9 - Katai 30, 54, 65, Kanga 59, Ivanić 61. minut 

Stadion: Mladosti, Lučani. Sudija: Nenad Minaković.

MLADOST: Kostić - B. Milošević, I. Milošević, Mićević, Cvetković - Marković (od 46. Obradović), Tumbasević - Jovanović, Gordić, Danoski - Bojović

CRVENA ZVEZDA:Popović - Gobeljić (od 17. Gajić), Dragović, Eraković, Rodić - Petrović, Kanga - Živković (od 21. Ben), Katai (od 71. Stanić), Ivanić  (od 71. Krstičić) - Pavkov (od 71. Lazetić).

 

 

 

Tok meča

Drugo poluvreme

90. minut - Kraj! Pobeda Zvezde 5:1!

89. minut - Šteta! Umalo Ben da golom kruniše izvanrednu partiju. Lazetić je ubacio loptu u  na peterac, međutim iskusni napadač nije dobro zahvatio loptu.

84. minut - Petar Stanić je dobro ubacio loptu sa boka, Marko Lazetić  tukao glavom, ali pored gola.

79- minut - Zvezda rutinski privodi meč kraju pobednik je odavno rešen

71. minut -  Stanković vadi dvojicu najvažnijih igrača, Kataija i Ivanića. Na terenu su Stanić i Krstičić. Mladi Lazetić je ušao umesto Pavkova.

Foto: Starsportphoto

 

65. minut - GOOOOL! Treći gol Kataija, Zvezda vodi 5:1. Het-trik Aleksandra Kataija. Danoski je oboren, sudija ništa nije svirao, crveno-beli krenuli u kontru, Gajić je poslužio Kataija koji je zatresao mrežu sa oko 15 metara.

61. minut - GOOOOL - 4:1 za Zvezdu koja završava posao. El Fardu Ben ponovo asistent, treći put u meču, loptu je u mrežu sproveo Mirko Ivanić uz dosta sreće...

Foto: Starsportphoto

 

59. minut - GOOOL! Zvezda vodi 3:1, Kanga je strelac. Ekspresno Crvena zvezda dolazi do trećeg pogotka! Posle dva gola Katai beleži asistenciju, odložio je lepo za Gelora Kangu, a ovaj bombom sa ivice šesnaesterca pogodio za 1:3.

54. minut - GOOOOL! Preokret Zvezde, opet Katai - 1:2. Posle ubacivanja Bena najviši u skoku bio je Aleksandar Katai i glavom matirao golmana Mladosti.

46. minut - Promena u sastavu Mladosti, izašao je Vukašin Marković, a šansu dobija Nemanja Obradović.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

45+ - Sad je Zvezda promašila vođstvo! Idealno je centrirao Gajić, a Rodić ostao zaboravljen na drugoj strani. Međutim, glavom je  bio neprecizan.

45. minut - Gajić je spasio Zvezdu, zaustavio je Jovanovića koji je krenuo ka golu crveno-belih. Samo korner za Mladost. Bila je ovo velika prilika za domaćina da vrati vođstvo. Želeo je ofanzivac Mladosti da uposli Danoskog, ali je Zvezdin bek odlično reagovao.

Foto: Starsportphoto

 

44. minut - Pokušaj Kange, ali nema promene rezultata.

37. minut - Mladost je sad imala sreće. Pavkov glavom sa druge stative gađao dalji ugao, ali je domaćin imao sreće jer se lopta od stative vratila u teren.

34. minut - Pavkov je pokušao glavom sa više od deset metara, ali nije pogodio okvir gola.

30. minut - GOOOOL! Katai je izjednačio na 1:1! Neutralisali su zaostatak crveno-beli. Ben je sa desnog boka poslao povratnu loptu, a Katai iz šesnaesterca zatresao mrežu za izjednačenje.

25. minut - Nova šansa za Zvezdu ali nema promene rezultata. Kostić je bio dobro postavljen pa mu nije bilo teško da zaustavi šut Kataija.

Foto: Starsportphoto

 

21. minut - Još jedna izmena u Zvezdi. Ben je na terenu umesto Živkovića.

19. minut - Njegoš Petriović je izašao red golmana Mlaodosti, ali je Kostić izleteo i zaustavio udarac.

18. minut - Daj gol, daj gol, ajde Zvezdo daj gooool - grme navijači crveno-belih sa tribina stadiona u Lučanima.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

17. minut - Zbog povrede Gobeljića Stanković je prinuđen na izvrši izmenu. Na poziciji desnog beka Zvezde u nastavku će igrati Gajić.

14. minut - Sjajna šansa za Zvezdu, najbolja od početka meča. Katai je šutirao pod prečku, ali je Kostić odlilno reagovao i sačuvao gol.

11. minut - Nova dobra akcija Mladosti, ali Gordić nije dobro zahvatio loptu, pa je prošla pored  gola.

Foto: Starsportphoto

 

9. minut - GOOOOL! Vodi Mladost 1:0 golom Bojovića!  Posle kornera se Bojović najbolje snašao, ostao je bez čuvara i smestio loptu u mrežu crveno-belih.

8. minut - Jovanović je ubacio jednu loptu sa desne strane, ali je odbrana Zvezde dobro reagovala i sprečena Mladost da povede.

4. minut - Gobeljić je  pokušao da uposli Ivanića, ali neprecizan centaršut.

3. minut - Kuca je na kratko prekinula meč. Zanimljiva cena na stadionu u Lučanima.

1. minut - Meč je počeo!

 

 

12.49 - Meč će propustiti Milan Borjan, koji se tek vratio iz Kanade, a nema ga ni u protokolu.
Na klupi su Miloš Degenek i El Fardu Ben.

12.45 - Pratite uz Informer.rs meč 17 kola Superlige Srbije između Zevzde i Mladosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija