• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

20:44

OVO SU STANKOVIĆEVIH 11 ZA LUDOGOREC! Zvezda u najjačem sastavu dočekuje BUGARE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OVO SU STANKOVIĆEVIH 11 ZA LUDOGOREC! Zvezda u najjačem sastavu dočekuje BUGARE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak 25. novembra igraju sa Ludogorecom na stadionu "Rajko Mitić" u okviru pete runde F grupe Lige Evrope (18.45 časova, RTS1)

I Crvena zvezda i Ludogorec imaju kadrovske probleme uoči sutrašnjeg okršaja, a imperativ i jednima i drugima su tri boda. 

Dejan Stanković jednostavno mora da pravi defanzivne izmene, pre svega zbog suspenzije Miloša Degeneka i Marka Gobeljića, dok je Seku Sanogo zbog povrede propustio dosta treninga protekle dve nedelje.

Foto: Starsportphoto©

 

Hvalio je Stanković danas Njegoša Petrovića, i uverio Stankovića da je potpuno spreman da preuzme značajnu ulogu! Ipak, Sanogo je uspešno odradio poslednje provere na treninzima pred meč, ali verovatno neće moći da odigra ceo. 

Foto: Starsportphoto

 

Za defanzivu uz desnu aut-liniju biće zadužen Milan Gajić, za levu Milan Rodić a iako se Stanković lomio između Radovana Pankova i Strahinje Erakovića, deluje da će ukazati poverenje Pankovu.

Među stativama je zacementiran kapiten Milan Borjan, a u veznom redu biće Gelor Kanga i Mirko Ivanić, na krilima Mohamed el Fardu Ben i Aleksandar Katai, dok će udarna igla biti Milan Pavkov. Zvezda će dati sve od sebe da pobedi i nadaće se da će Braga izbeći poraz u Herningu od Midtjilanda! Ako dođe do toga, evropsko proleće Stankovićevog tima u Ligi Evrope bilo bi obezbeđeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija