• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

17:02 >> 20:40

BRAVO ZVEZDO! GOLČINA Ivanića dovela CRVENO-BELE  do PROLEĆA U EVROPI! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

BRAVO ZVEZDO! GOLČINA Ivanića dovela CRVENO-BELE do PROLEĆA U EVROPI! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su bugarskog šampiona Ludogorec u okviru 5. kola Lige Evrope i savladali ga sa 1:0 (0:0)

Nije bilo golova u prvih 45 minuta, ali ruku na srce nije bilo ni mnogo šansi. Zvezda je odlično ušla u meč, pritisla rivala, ali su gosti uspeli da se konsoliduju i preuzmu inicijativu. 

Uoči odlaska na odmor crveno-beli su ponovo krenuli u napad i par puta zapretili udarcima sa distance, ali nisu bili dovoljno preczni... Bili su svesni i jedni i drugi da moraju više da se otvore u drugom delu meča. Znala je Zvezda da joj pobeda treba da bi ostala u Ligi Evrope, a Ludogorecu da bi sačuvao nadu za treće mesto i Ligu konferencije!

 

Foto: Starsportphoto

 

Najbolje šanse za srpskog šampiona imao je Mirko Ivanić i to čak u tri navrata! U 37. 43. i 45. je mogao Zvezdin as da donese veliku radost svom timu, ali nije ga hteo gol! 

Nije ga htelo u prvom, ali jeste u drugom delu susreta! U 57. minutu je sjajnim golom Ivanić doveo oko 22.000 maloletnih navijača na "Marakani" u trans! 

Prvo je ukrao loptu Ikoku, a onda fenomenalno šutirao sa nekih 25 metara, ne toliko snažno ali precizno. Majstorija za TV špice!

Bila je mnogo  bolja Zvezda u drugom delu susreta, već pomenuti sjajan gol Mirka Ivanića doneo je pobedu crveno-belima, a nažalost i Midtjiland je golom iz penala u nadoknadi sa 3:2 savladao Bragu, tako da će poslednje kolo odlučivati o konačnom plasmanu!

CRVENA ZVEZDA - LUDOGOREC 1:0 (0:0)

Stadion: "Rajko Mitić" (Beograd)            Sudija: Hose Marija Sančes (Španija)

Strelci: Mirko Ivanić 57.

Crvena zvezda (3-4-2-1): Borjan - Eraković, Dragović, Pankov - Gajić, Kanga (82. Sanogo), Petrović (66. Krstičić), Srnić - Ivanić, Katai (46. Ben) - Pavkov (82. Lazetić)

Ludogorec (4-2-3-1): Padt - Ikoko, Terzijev, Plastun, Pinas - Gonsalveš (65. Kafumana), Bađi - Čibota (77. Rotariju), Jankov, Despodov (65. Manu) - Sotiriju

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj! Nažalost Midtjiland je u nadoknadi postigao gol i pobedio 3:2 Bragu!

90. minut - Velika šansa za mladog Lazetića, lepo je šutirao i malo mu je falilo da duplira prednost! 

Sjajna vest! Sada je u Danskoj 2:2, što je idealno za Zvezdu!

87. minut - Žuti karton za Milana Gajića! 

86. minut - Još jedan sjajan šut Mirka Ivanića. Sada je lopta je pipnula prečku i otišla u gol-aut...

85. minut - Još samo malo je ostalo do kraja, kontrolišu situaciju izabranici Dejana Stankovića. 

81. minut - Lazetić i Sanogo zamenili su Pavkova i Kangu

75. minut - U poslednjih desetak minuta nema uzbuđenja...

68. minut - Odličan pokušaj Kange sa oko 30  metara, ali lopta je prohujala nedaleko od gola!

67. minut - Nenad Krstičić je zamenio Njegoša Petrovića. Despodov - Manu i Gonsalveš - Kafumana su promene u timu Ludogoreca minut kasnije.

64. minut - Odlično je intervenisao Aleksandar Dragović  posle centaršuta Ikoka.  Crvena Zvezda je u ovom momentu prva sa 10 bodova, Braga ima 9, Midtjiland 8, Ludogorec 1 bod. Podsećamo, u poslednjem kolu igraju Braga - Zvezda i Ludogorec - Midtjiland.

Foto: Starsportphoto

 


 

21.814  dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina večeras je na tribinama stadiona "Rajko Mitić"

63. minut - Prvi žuti karton zaradio je Slavoljub Srnić zbog faula nad Ikokom.

62. minut - Gađao je bliži ugao sada Pavkov, ali nije bio precizan! Bolja Zvezda u drugom poluvremenu! 

57. minut - GOOOL! Sjajan pogodak vanića! Prvo je ukrao loptu Ikoku, a onda fenomenalno šutirao sa nekih 22-23 metara!

54. minut - Sjajan šut Pavkova, koji brani Pat! Prvi put je ozbiljno pripretila Zvezda u drugom delu, ali od svega korner!

Foto: Starsportphoto

 

Ponovo loše vesti! Danci još jednom vode protiv Brage, od 48. minuta! Sada je 2:1! Podsećamo, Crveno-belima bi najviše odgovarao remi u tom meču

47. minut - Manje od jednog minuta trebalo Zvezdi da izbori korner koji je izveo Srnić, a Ben je samo što je ušao šutirao glavom, ali visoko preko gola...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta. Ben je ušao umesto Kataija!

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela!

Foto: Starsportphoto

 

45. minut - Još jednom preti Mirko Ivanić i to opasno!  Utrčao je po levoj strani u kazneni prostor, dobro i oštro šutirao, ali pogađa samo spoljni deo mreže

43. minut - Ponovo je Ivanić  bio u šansi, ali nije uspeo da kontroliše loptu...

Dobra vest za Zvezdu. Sada je 1:1 na meču između Midtijlanda i Brage! Remi u Danskoj bi bio idealan ishod po crveno-bele

40. minut - Posle Ivanića zapretio je i Kanga, ali nije bio precizan ni on...

37. minut - Pokušao je iz velike udaljenosti šutirao je Ivanić, čučnuo je holandski golman Pat, lopta mu je ispala i završila u korneru... Lepa je to bila šansa!

Foto: Starsportphoto

 

36. minut -Žali se Pavkov da je dobio udarac u lice od Plastuna, ali sudija Martinez je samo odmahnuo rukom!

31. minut - Digao je sada Katai mladu publiku na noge,odlično prošao po levoj strani,  ali su na kraju uspeli da se odbrane gosti...

29. minut - Sjajna šansa za goste, ali odlična intervencija Milana Borjana na šut Gonsalveša posle lepe akcije gostiju! Ipak, ispostavilo se da je bio ofsajd...

25. minut - Nema gol šansi... iako je sada ponovo Zvezda ofanzivnija...

23. minut - Nema uzbuđenja poslednjih minuta na našem najvećem stadionu...Umrtvili su igrači Ludogoreca igru.

21. minut -  Deca na "Marakani" pružaju veliku podršku crveno-belima i trude se da nadomeste nedostatak najvatrenijih navijača...

18. minut - Sjajno su kombinovali Despodov i Čibota na levoj strani, ovaj je pokušao, ali daleko od gola završava lopta

Foto: Starsportphoto

 

13. minut - Sudija Sančez pušta oštriju igru...

11. minut - Sada korner za Ludogorec, centrirao je Despodov, a Eraković je poslao loptu daleko od svog gola. Tom prilikom tražili su Bugari igranje rukom, ali sudija nije reagovao

9. minut - Odlično je počela Zvezda, ali su se oslobodili gosti početnog pritiska...

7. minut - Sotiriju je pkušao glavom, ali neprecizno...

4. minut - Od starta pritiska Zvezda goste, nametnula je svoju igru i deluje dosta bolje!

Mitjeland vodi portiv Brage od 2. minuta 1:0! To ne odgovara Zvezdi...

2. minut -  Odmah šansa za Zvezdu! Dobro je Kanga izveo korner, najviši je bio Eraković, ali je lopta završila pored stative!

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počeo je meč! Deca pružaju podršku svojim ljubimcima sa tribina! 

18:43: Svakog momenta očekuje se početak meča. Podsetimo Crveno-beli su bez Degeneka i Gobeljića zbog crvenih kartona u meču sa Midtjilandom, a u slučaju žutog kartona večeras, gostovanje u Bragi propustiće Ivanić i Pavkov.

Foto: Starsportphoto

 

18:00- Podsetimo, prvoplasirani tim ide u osminu finala Lige Evrope, drugoplasirani se sa učesnikom Lige šampiona bori za tu rundu, a trećeplasirani se seli u Ligu konferencije.

17:51: Na klupi Ludogoreca nalaze se Hristov, Kahlina, Manu, Kafumana, Verdon, Rotariju, Mitkov, Keljovluev, Dimitrov

17:42 - Kako saznaje Informer.rs, Milan Rodić je sinoć trenirao, ali se danas razboleo i zbog toga nije u kombinaciji za ovaj meč. Prema našim saznanjima nije u pitanju korona, ali jeste virus.

17:21 - Na klupi su ostali Popović, Krstičić, Falko, Stanić, Lazetić, Ben i Sanogo.

17:20 - Još uvek nije poznato zašto u sastavu nema standardnog levog beka Milana Rodića.

17:17 - Veliko iznenađenje! Zvezda ide na megdan Ludogorecu bez Rodića, Eraković će igrati kao bek, dok će Srnić biti na krilu!

 

 

17:00 Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kome možete iz minuta u minut pratiti meč između Crvene zvezde i Ludogoreca koji se igra u okviru grupne faze Lige Evrope.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17