• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

21:46

STANKOVIĆ: KAJEM SE! Da sam ZNAO...  Dioni nije igrao iz SEBI poznatih razloga, a nahvalite Ivanića!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ: KAJEM SE! Da sam ZNAO... Dioni nije igrao iz SEBI poznatih razloga, a nahvalite Ivanića!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su bugarskog šampiona Ludogorec u okviru 5. kola Lige Evrope i savladali ga sa 1:0 (0:0)

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković burno je reagovao nakon informacija da je Midtjiland golom iz penala savladao Bragu.

- Da sam znao da sam na tv-u, ne hih onako reagovao na gol Danaca. Jedna od boljih utakmica koje je Zvezda odigrala na svom stadionu. Dosta kadrovskih problema, ali to ne treba da bude izgovor, svi zaslužuju da igraju. Katai sa 38 temperaturom igrao je 45 minuta, Rodić sa temperaturom nije mogao da igra, Sanogo na 40 odsto je prihvatio da igra. Velja ne može, Dioni ne može iz sebi poznatih razliga, nešto ga valjda boli. Ponosan sam na grupu, pokazala je identitet. Ne pravim odstupnicu, verujem u pobedu u Bragi, ali šta god da bude tamo, mi smo pobedili. Ovi momci su za mene pobednici. Svi su pokazali karakter, preponosan sam na njih. Gledacemo da se oporave što bolje, pa šta bude.

Foto: starsport/montaža

 

Upitan je Stanković za Ivanića, Erakovića i Dionija...


- Nahvalite Ivanica, zaslužio je. Kako on tako i ostali. Grupa uvek iznedri nekog. Večeras je to bio Mića. Oseća se fenomenalno i neka uživa. Despotov je reprezentativac i kapiten Ludogoreca. Odličan. I prosle godine je Eraković igrao protiv jakih igrača, to pokazuje da smo dobili čvrstog i stamenog štopera za budućnost Zvezde. Eraković je bio odličan, izašao je kao pobednik.Spremali smo dve varijante, znali smo sta treba da se radi. Srnić je garancija, nikad nije zakazao kad je trebalo. Zivković ima povredu misica. A Dioni? Ne znam šta je konkretno, pričamo o Ludogprecu i Zvezdi i momcima koji zaslužuju da budu pomenuti. Nemojmo sad iz ovog da izvlačimo naslove i podnaslove!

Foto: Starsportphoto

 

Nahvalio je Stanković decu koja su bila na stadionu!

- Deca na tribinama? Kažes “deca” i misliš na sve najbolje. Najčistija podrška. Bilo je milina igrati. Sa hukom sa severa verujem da ćemo uspeti da obezbedimo prolaz dalje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

рећи ће неко ''теорија завере''.имам осећај да звезди једноставно спремају селдбу у лигу конференција.сужење да овој утакмици изразито у корист бугара (заправо против звезде,јер бугариа нема помоћи).прошла утакмица КАТАСТРОФАЛНО суђење против звезде !!!пенал митјеланду ИЗМИШЉЕН НА ПРАВДИ БОГА И ПОРЕД ВАР-а. С Р А М О Т А.то свакако нису случајности

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija