• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

17:31 >> 20:23

ZVEZDA PRELETELA ZMAJEVE I STIGLA NA KORAK DO PARTIZANA! Ivanić ispratio goste neraspoložene na krov! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA PRELETELA ZMAJEVE I STIGLA NA KORAK DO PARTIZANA! Ivanić ispratio goste neraspoložene na krov! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u odloženom meču 10. kola Superlige Srbije dočekali su Voždovac i slavili sa 1:0 (1:0) golom Mirka Ivanića

Fenomenalno je ušla Zvezda u ovaj meč! Odmah je pokazala zube Voždovcu i jasno stavila do znanja gostima da na "Marakani" neće dozvoliti iznenađenje!

Već u 10. minutu Mirko Ivanić je bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Katai! U idealnom trenutku Zvezda pronalazi ključ za odbranu Zmajeva. Ovo je Ivaniću bio 12. gol u sezoni, a ukupno osmi u Superligi!

Ređale su se šanse kao na traci za izabranike Dejana Stanković, pa su tako ivanić, Lazetić i Katai mogli da povise rezultat do kraja prvog dela!

Foto: Starsportphoto

 

Najbolja prilika za Voždovac viđena je u 37. minutu. Zvezdin đak Pantović je mogao da izjednači. Lepo mu je loptu spustio Vujnović (koji je sedam minuta ranije mogao da se proslavi), a Pantović je dao predug for u prijemu pred zicerom.

I u drugom poluvremenu je Zvezda nastavila da plete mrežu oko gola Voždovca, Falko je uneo još više živosti kada je ušao, a Kataji i Lazetić su imali najbolje prilike da promene rezultat! Mogao je upravo Falko u 80. za zatrese mrežu, ali nije uspeo da kruniše dobru igru golom.

Ipak, na semaforu je do kraja ostalo 1:0, a zvezda je sada na tri boda od Partizana. Ima šampion Srbije 47 bodova, dok je Partizan lider sa 50.

CRVENA ZVEZDA-VOŽDOVAC 1:0 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić            Sudija: Momčilo Marković

Strelci: Ivanić 10

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Pankov, Eraković, Rodić – Srnić, Petrović – Ben, Ivanić, Katai – Lazetić.

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Preković – Lasickas, Ivezić, Milović, Hajdin – Purtić, Ajdinović – Milojević, A. Keita, Pantović – Vujnović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj! Zvezda je upisala još jedan trijumf i prišla na tri boda Partizanu!

90. minut - Igraće se još tri minuta.

85. minut - Vukanović igra dobro u poslednjih nekoliko minuta. Dobro se snašao na levom krilu, a onda dodao u sredinu, ali, predaleko od Pavkov. Minut pre toga je inudio korner...

80. minut - Mogao je Falko da se upiše u strelce, ali je baš loše šutirao

76. minut - Poslednje izmene vrši Stanković. Gajić ulazi umesto Gobeljića, Vukanović umesto Katija.

74. minut -  Prvi žuti karton na meču! Miloš Milović  je povukao Kataija i naterao sudiju da ga javno opomene.

71. minut - Odlični Falko je nanizao nekoliko igrača Voždovca, sjajno dodao za Kataija, koji šutira blizu leve stative, ali ništa od gola...

64. minut - Umesto Njegoša Petrovića u igri je Krstičić

63. minut -  U kaznenom prostoru Zvezde u duelu su se našli Marko Gobeljić i Alen Mašović, posle čega su "zmajevi" tražili jedanaesterac

61. minut - Sada velika šansa za Kataija, dodao mu je loptu Ivanić, ali brani Preković...

59. minut - Dvostruka izmena u Voždovcu. Na terenu su Mašović, Stanisavljević i Milosavljević, a izašli su Keita, Milojević i Ajdinović.

Foto: Starsportphoto

 

57. minut -  Dobra šansa za Kataija! U odličnoj situaciji je bio posle dodavanja Mirka Ivanića. Uspeo je da finitira protivničke igrače, ali je na kraju gađao pored gola...

56. minut -  Pavkov je u igri umesto Lazetića

54. minut -  Sjajno je Filipo Falko pronašao Marka Lazetića, koji nije uspeo da savlada Prekovića

50. minut - Lepo je prošao mladi Lazetić jedan na jedan, ali pogađa spoljni deo mreže

49. minut -  Purtić je pokušao udarcem sa više od 20 metara koji koji je bio lak zadatak za Borjana

Počeo je drugi deo susreta. Filip Falko je ušao umesto Bena.

Prvo poluvreme:

45. minut -  Kraj prvog poluvremena! Zasluženo vodi Zvezda, a mogao je rezultat da bude i ubedljiviji.

37. minut - Ponadali su se sada gostujući igrači! Miloš Pantović je prospustio odličnu situaciju. Dobio je odličnu loptu na ivici kaznenog prostora, ali je nije dobro iskontrolisao!

32. minut - Sada je moglo da bude 2:0, ali je zakasnio Marko Lazetić! Prvo je Ben uposlio Rodića, koji je iz prve tražio talentovanog napadača, ali on nije uspeo da stigne tu loptu.

30. minut - Vrlo dobar potez Nikole Vujnovića, okrenuo je Pankova na ivici kaznenog prostora i šutirao, ali je na visini zadatka bio Borjan

28. minut - Pokušao je Katai na desnom boku i probao levom, ali neprecizno...

Foto: Starsportphoto

 

25. minut - Ne odustaje Zvezda! Pritusak pred golom Prekovića. Izvukao se Voždovac,  samo korner za Zvezdu...

23. minut - Pantović je pokušao, ali od svega samo gol-aut...

18. minut - Fenomenalan je Ivanić! Sada se odlično namestio i opalio sa 20 metara. Pala je lopta pred golmana Pekovića i odbila se od zemlju, ali je uspeo nekako da sačuva gol čuvar mreže gostiju.

15. minut - Sada je izdržao Lazetić duel, došao maltene do peterca, ali je onda je ometen u nameri da realizuje zamisli...

10. minut - GOL! Mirko Ivanić je najviši u skoku posle kornera koji je izveo Katai! U idealnom trenutku Zvezda pronalazi ključ za odbranu Zmajeva. Ovo je Ivaniću 12. gol u sezoni, a ukupno osmi u Superligi...

8. minut - Još jedan korner za Zvezdu. Ivanić ga je iznudio, pokušao je Rodić glavom, posle centaršuta Bena, ali lopta ide pored desne stative...

6. minut - Prvi korner za Zvezdu na meču. Izvodi ga Ben...

5. minut -  Katai je prošao po levoj strani, a onda pokušao sa ivice peterca, ali nije bilo opasno za Prekovića.

Foto: Starsportphoto

 

4. minut -  Voždovac je krenuo otvoreno, pokušava da dođe do šanse, a jednu opasnost po Borjanov gol otklonio je Eraković.

3. minut - Crvena zvezda je oslabljena na današnjoj utakmici. Znalo se da u timu neće biti povređenog Sekua Sanoga, Gelora Kange i Loisa Dionija, a da će Milan Pavkov krenuti sa klupe za rezervne igrače, ali iznenađenje predstavlja vest da u timu nema Aleksandra Dragovića.

Počeo je susret.

18:30 - Sa kapitenskom trakom na ruci Voždovac predvodi nekadašnji igrač Crvene zvezde, Stefan Hajdin.

17:44 - Crvena zvezda na klupi za rezervne igrače ima osmoricu igrača, dakle tri manje od Voždovca. Kod crveno-belih na klupi su: Gordić, Gajić, Degenek, Krstičić, Pavkov, Falko, Stanić i Vukanović, dok su kod gostiju tu: Krunić, Bogdanović, Milosavljević, Stojčev, Stanisavljević, Perošević, Mijailović, Cvetković, Stoisavljević, Jarković i Mašović.

17:30 - Dobro veče i dobrodošli na lajv blog portala Informer.rs na kojem uživo možete pratiti dešavanja sa utakmice Superlige Srbije između Crvene zvede i Partizana.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Srbija nije eksperimentalno telo da se stalno na njoj krši međunarodno pravo!
Politika

Srbija nije eksperimentalno telo da se stalno na njoj krši međunarodno pravo!

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je sramotno to što je Odbor za političke poslove Saveta Evrope (SE) prihvatio preporuku da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope, da je suprotno svim principima na kojima počiva ta organizacija i ukazao da Srbija nije "eksperimentalno telo" da se stalno na njoj krši međunarodno pravo.

28.03.2024

13:02

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam ga namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam ga namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija