• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

07:03

DELIJE NA IGLAMA! KALKULACIJE! Evo šta se dešava ako Zvezda POBEDI, a šta ako IZGUBI u Portugaliji!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE NA IGLAMA! KALKULACIJE! Evo šta se dešava ako Zvezda POBEDI, a šta ako IZGUBI u Portugaliji!

Podeli vest

Crvenu zvezdu u četvrtak (21.00, RTS, Arena) očekuje ključni meč u borbi za nokaut fazu u Ligi Evrope

Fudbaleri Brage su u sjanoj formi, na domaćem terenu su u poslednjih pet mečeva ostvarili sve trijumfe. Imaće šampion Srbije prilično težak posao.

Situacija je sledeća: Crvena zvezda 10, Braga 9, Midtjiland 8, Ludogorec 1. Puleni Dejana Stankovića ne smeju da izgube u Portugaliji.

Da bi na proleće igrala u Ligi Evrope, biće Zvezdi dovoljan i bod, ali... Pobeda bi srpskom šampionu garantovala prvo mesto i takmičenje u 1/8 finala Lige Evrope, dok drugo mesto donosi šesnaestinu fnala i duele sa trećeplasiranim ekipama iz Lige šampiona, među kojima je i stari dužnik Šerif iz Tiraspolja.

Foto: Starsportphoto

 

Ukoliko slavi u "Kamenolomu" Zvezda overava prvo mesto i nebitan je rezultat iz Bugarske. Kao prva ide direktno u osminu finala LE.

U slučaju remija Zvezda sigurno nastavlja takmičenje u Ligi Evrope, ali od rezultata Midtjilanda zavisi da li dalje ide kao prva ili kao druga. Ako Danaci pobede Zvezda će biti druga i ide u doigravanje protiv jednog od trećeplasiranih timova iz Lige šampiona, ili u 1/16 finala, pošto Midtjiland ima bolji međusobni skor.

Foto: Starsportphoto

 

Poraz je najgora opcija. U tim slučaju šampion Srbije bi mogao da ispadne iz Lige Evrope pa bi se selio i  Ligu Konferencija. U tom slučaju Braga preskače Zvezdu, ali i Danci ako trijumfuju u  Razgradu.

Eventualni poraz crveno-belih bio bi prihvatljiv samo ako Midtjiland ne slavi u Bugarskoj.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

NEĆE IZGUBITI NI ZVEZDA NI LUDOGOREC. TAKO DA ZVEZDA IDE U 1/8 LE, BRAGA 1/16 LE, A DANCI 1/16 LIGE KONFERENCIJA. ETO DA SE NE MUČITE VIŠE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija