• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2021

23:09

NAJVEĆI USPEH POSLE BARIJA! Stanković puca od sreće posle plasmana u osminu finala Lige Evrope

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NAJVEĆI USPEH POSLE BARIJA! Stanković puca od sreće posle plasmana u osminu finala Lige Evrope

Podeli vest

Crvena zvezda se plasirala u osminu finala Lige Evrope, a Dejan Stanković nije mogao da sakrije sreću

Posle utakmice, Stanković je izneo prve utiske.

- Posle Barija, ovi momci su ispislai istoriju. Bilo je teško, mnogo izostanakla, poremetila nas je povreda Njegoša. Ovo je pobeda za sve koji pate i raduju se sa Crvenom zvezdom. Velike čestitke mom sturčnom štabu, koji ne odustaje nikada, a onda dolaze i oni koji pišu istoriju i izlaze na teren - rekao je Deki.

Nije Stanković želeo da priča koje su granice njegovih pulena.

- Ja sam realista. Treba da radimo još dosta i da osvežimo. Pričaće se tek o tome. Nismo svesni šta smo uradili. Nikada nisam bio ovoliko srećan, ovo je ono pravo.

Znao je perspektivni sturčnjak kako da oceni svoje igrače.

- Čista desetka za zalaganje, požrtvovanje, veru, odricanje. Bili su fenomenalni, igrali smo protiv odlične ekipe. Pomerili smo granice - poručio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Sta reci. Bravo braco, bravo Deki. Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovome

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija