• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

09.12.2021

23:52

PAPI, TRČAO SI KAO MURINJO PROTIV BARSE! Stanković ponovio - Zvezda je EMOCIJA!

informer.rs

Crvena zvezda

PAPI, TRČAO SI KAO MURINJO PROTIV BARSE! Stanković ponovio - Zvezda je EMOCIJA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Lige Evrope, kao pobednici F grupe, nakon što su večeras remizirali u Bragi 1:1 (0:0)

Plasman među 16 najboljih najbolji je domet crveno-belih u evropskim kupovima posle 1992. godine.

Braga je povela u 51. minutu pogotkom Vandersona Galena iz penala, nakon što je Marko Gobeljić nepromišljeno igrao rukom u šesnaestercu, a izjednačio je Aleksandar Katai u 69. minutu, takođe sa bele tačke kada je fauliran Radovan Pankov.

- Čestitam Bragi na fer i poštenoj utakmici. Ne pobedi uvek bolji, nekad sreću moraš da zaslužiš, moji momci su večeras zaslužili ovo. Čestitke idu momcima. Zvezda je to, emocije su to. Taj trk je bio istoriski i gde da trčime nego navijačima. To je Zvezda, sve emocije su stale u tih par minuta. Čestitke idu momcima. Nekad treba čovek više nego igrač, a oni su to večeras uradili. Skidam im kapu dole, pomerili su lestvicu o kojoj smo pričali. Hvala navijačima koji su prevalili toliki put da bi bili uz nas - rekao je Stanković nakon meča. 

Foto: Starsportphoto

Mnogi smatraju da je uspeh Crvene zvezde ove sezone najveći još od Barija! 

- Već sam svestan uspeha, bio sam svestan i pre utakmice gde vodi i šta smo uradili. Napravili smo sjajne rezultate. Ove godine je bila dosta zahtevna grupa. Teren je jedini merilo, Zvezda je navikla da trpi i da se raduje. Napravili smo čudo - dodao je strateg crveno-belih i rekao da ne razmišlja o žrebu. 

- Daleko je žreb, ne razmišljam. Sutra ću da razmišljam o narednom protivniku, a to je Radnik iz Surdulice.

Nažalost, Zvezda je u ovaj meč ušla lišena pomoći Njegoša Petrovića koji se povredio na zagrevanju. 

- Krivo mi je zbog Njegoša što se povredio, ne toliko zbog mene što sam izgubio zadnjeg veznog, nego zbog njega, znam koliko mu znači. Žao mi je i zbog Sanoga. Sad mogu da se oporave na miru, pa da na proleće igraju Evropu - pojasnio je trener Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Nakon meča Stanković je umeo da proslavi veliki uspeh, a prvu čestitku dobio je od sina.

- Ovo je sve plod rada, mnogo smo radili u poslednje dve godine. Ovo je lep momenat, momenat Crvene zvezde, posle 30 godina opet ispisuje istoriju, na koju treba da bude ponosna. 
Sin Stefan mi je odmah posle utakmice  kad smo se čuli rekao - Papi, trčao si isto kao Žoze posle Barse.  Daleko smo od tog trka, ali i moj je bio jednako emotivan -
objašnjava u dahu Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija