• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2021

17:01 >> 20:16

RADNIK PONOVO ZVEZDIN DŽELAT! Surduličani obradovali Partizan! Šampionu malo i dva penala! /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADNIK PONOVO ZVEZDIN DŽELAT! Surduličani obradovali Partizan! Šampionu malo i dva penala! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Zvezde dočekali su u 20. kolu Superlige Radnik iz Surdulice, a nisu uspeli izabranici Dejana Stankovića da stignu večitog rivala, pošto je meč završen remijem 1:1

Dejan Stanković je danas 100. put sedeo na klupi Zvezde! Nisu uspeli crveno-beli da upišu nova tri boda, a uzbuđenja nije manjkalo!

Imala je Crvena zvezda prednost na poluvremenu, ali nije mogao u potpunosti da bude zadovoljan Stanković. Promašili su crveno-beli mnogo dobrih šansi na startu meča, a Aleksandar Katai mogao je iz penala da udvostruči prednost u smiraj prvog dela igre.

U 33. minutu došlo je do kontakta Erakovića i golmana Ranđelovića u kaznenom prostoru, sudija je pokazao da nema penala, što je razbesnelo fudbalere Crvene zvezde. Ali, ipak je posle gledanja VAR-a promenio odluku. Katai je bio precizan!

Foto: Starsportphoto

 

Nije nakon toga bio siguran kao prilikom prvog penala u 36. minutu. Ostao je Ben da leži u šesnaestercu posle kontakta sa Jokićem. Pukla je arkada El Fardu Benu, a opet je snimak pomogao sudiji! Šutirao je preko gola Katai u 44. minutu, pa je Zvezda na poluvreme otišla sa minimalnom prednošću.

Foto: Starsportphoto

 


Drugo poluvreme je bilo prava uspavanka! Opao je ritam,golman Ranđelović je sa lakoćom izlazio na kraj sa ofanzivcima Crvene zvezde, a Borjan nije imao mnogo posla. 

A onda šok za Zvezdu u 83. minutu! Napravio je Dušan Đorđević odlične izmene, kojima je stigao do izjednačenja. Ubacio je Lukića i Stamenkovića, a oni su bili u centru pažnje kod gola Radnika. Centrirao je Viktor Lukić, a Bogdan Stamenković je glavom zakucao loptu u gol.

Do kraja nije bilo promene rezultata! Ispustila je Zvezda šansu da se izjednači sa Partizanom, a Surduličani su opet bili dželat šampionu.

 

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 1:1 (1:0)

Stadion: "Rajko Mitić"                                           Sudija: Đorđe Maksimović

Strelci: Katai 36 (p), Stamenković u 83

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Dragović, Eraković, Rodić (od 58. Degenek) - Kanga (od 73. Nikolić), Srnić - Ben (od 58. Falko), Ivanić, Katai (od 73. Krstičić) - Pavkov (od 58. Lazetić).

RADNIK: Ranđelović - Nedeljković (od 73. Stamenković), Radmanovac, Oreščanin, Jokić - Medić (od 60. Biber), Subotić (od 60. Bjedov) - Bogdanovski, Janjić (od 73. Petrović), Spasić - Milovanović (od 60. Lukić).

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

KRAJ! Ponovo je Radnik bio koban za Zvezdu i usrećio navijače Partizana! 

83. minut-  GOL! Izjednačenje! Napravio je Dušan Đorđević odlične izmene, kojima je stigao do izjednačenja. Ubacio je Lukića i Stamenkovića, a oni su bili u centru pažnje kod gola Radnika. Centrirao je Viktor Lukić, a Bogdan Stamenković je glavom zakucao loptu u gol.

73. minut - Krstičić i Nikolić su u igri, napustili su teren Katai i Kanga! U timu Radnika više u igri nisu Vasilije Janjić i Davor Nedeljković, a ušli su Filip Petrović i Bogdan Stamenković.

70. minut - Pokušao je Filipo Falko! Ušli su mu igrači Radnika u blok, pa je lopta je završila u naručju danas odličnog Ranđelovića.

66. minut - Mladi Marko Lazetić je bio u šansi! Pucao glavom iz teške pozicije, a siguran je bio Stefan Ranđelović....

Foto: Starsportphoto

 

62. minut - Izlaskom Milana Rodića na poziciju levog beka pomerio se Strahinja Eraković, a uz Aleksandra Dragovića je Miloš Degenek.

60. minut-  I strateg Radnika je napravio trostruku izmenu. Teren su napustili Predrag Medić, Nemanja Subotić i Uroš Milovanović, a na terenu su Edin Biber, Darko Bjedov i Viktor Lukić.

58. minut - Stanković je izvšio trostruku promenu. Miloš Degenek zamenio je Milana Rodića, El Fardu Ben je izašao, a ušao je Filipo Falko, dok je Marko Lazetić ušao u igru umesto Milana Pavkova.

55. minut - Pokušao je Bogdanovski, a onda na suprotnoj strani terena, Aleksandar Katai je poslao loptu pored gola

52. minut - Pokušao je El Fardu Ben iz slobodnog udarca, ali golman Radnika je odličan! Žaliće verovatno zbog onog penala, jer je danas zaiszta na visini zadatka. 

47. minut - Šutirao je Kanga iz prve, ali je budan bio Ranđelović

45. minut - Nastavljen je meč...

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela! Uzbudljivo poluvreme je za nama! 

Foto: Starsportphoto

 

44. MINUT - NOVI PENAL! Posle glednaja snimka je dosuđen penal! Nije bio precizan Katai! Šutirao je preko gola, lopta je dodirnula prečku.

38. miut - Ostao je Ben da leži u šesnaestercu posle kontakta sa Jokićem. Tom prilikom je pukla arkada El Fardu Benu. Proverava sudija i ovu situaciju.

36. MINUT - Zvezda je povela sa bele tačke preko Kataija! Golman Ranđelović je oborio Erakovića i posle VAR-a je sudija pokazao na belu tačku!

33. minut - Došlo je do kontakta Erakovića i golmana Ranđelovića u kaznenom prostoru, sudija je pokazao da nema penala, a onda je to razbesnelo fudbalere Crvene zvezde. Ipak je arbitar posle kratkog premišljanja pogledao snimak i promenio odluku! 

32. minut - Janjić je dobio žuti karton

29. minut- Pokušao je i Gajić, uputio udarac po zemlji, ali bilo je to slabo...

28. minut - Okušao je i Kanga šut, ali Stefan Ranđelović je do sada na visini zadatka! 

26. minut - Odlična prilika za domaćina! Ben je odložio loptu za Ivanića, ovaj silovito šutnuo, ali lopta završava malo preko gola! 

Foto: Starsportphoto

 

20. minut - Slobodnjak za Zvezdu i odličan udarac Bena, ali je Ranđelović sjajno intervenisao! 

16. minut - Kakva šansa za Bogdanovskog! Fenomenalno je šutirao, ali je Borjan krajnjim naporom ukrotio njegov šut! Od svega korner! 

15. minut - Sjajan pas poslao je Ivanić za Kataija, izbacio je kompletnu odbranu rivala. Provukao je Katai loptu kroz peterac, kasnili su Ben i Pavkov.

11. minut - Dobar je tempo na "Marakani".  Ne libi se Radnik da šutira na gol Borjana, ali sjajni čuvar mreže sa bolnom grimasom stiže sve! 

7. minut - Zastao je dah mnogima na stadionu, požalio se Borjan na povredu posle nezgodnog pada, ali mu je ukazana pomoć i nastavio je meč kapiten šampiona Srbije!

6. minut -Još jedna dobra šansa za Zvezdu! Ben je izveo korner, lopta je došla do Dragovića koji je uposlio Kataija, a Zvezdin "Magiko" je pokušao glavom! Preko gola...

4. minut - Pokušao je Katai, Ranđelović je izašao kao pobednik, a onda je Ivanić poslao loptu preko gola!

3. minut - Za sada i jedni i drugi opipavaju puls. Nema sumnje da je Zvezda iscrpljena i fizički i psihički posle velikog uspeha, ali moraće Stankovićevi izabranici da daju sve od sebe na ovoj i narednoj utakmici, da bi ispunili zacrtani cilj i raspoloženi otišli na pauzu!

1. minut - Počeo je meč! Prvi napad imaju gosti iz Surdulice!

Foto: Starsportphoto

 

17:33 - Nije samo današnji meč 100. za Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, nego i za defanzivca Milana Gajića.

Foto: Starsportphoto

 

17:11 - Najjači tim je odabrao Dejan Stanković za današnji susret! 

Foto: Informer

Tribine i teren Crvene zvezde su spremni

17:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvene zvezde i Radnika!

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 2 godine

Stanojevic sad nema primedbe sto je Partizan odlozio svoju utakmicu.. Malo mu je sto Partizan celo prvenstvo igra dva sata posle Zvezde pa sada igra dva dana posle Zvezde da ima vise vremena da se osigura.

Amater

pre 2 godine

VELIKA SRAMOTA...POJEDINCI SE IGRAJU UGLEDOM ZVEZDE,STANKOVIC TOTALNO PROMASIO TAKTIKU I LOSE IZMENE NAPRAVIO.

ratko

pre 2 godine

jel mogucedasesviraonakavpenalzazvezdu,sramota

Boki 61

pre 2 godine

Dobro ljudi jel bio jos koji prekrsaj za Zvezdu. Moze i izvan 16. Samo da je preko centra dovoljno je za penal. Ako je bio prekrsaj a nije sviran penal dusu nemate. Dajte jos jedni var sobu tu na stadionu. Sigurno bi bili objektivni i signalizirali jos koji penal. Eh Indjijo gde si. Gde nestadose lepa vremena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija