• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

18:49 >> 19:17

ZVEZDA ODBILA MILIONE! Na MARAKANU stigla ASTRONOMSKA ponuda za DRAGOVIĆA, ali crveno-beli NI DA ČUJU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA MILIONE! Na MARAKANU stigla ASTRONOMSKA ponuda za DRAGOVIĆA, ali crveno-beli NI DA ČUJU!

Podeli vest

Turski Trabzonspor glatko je odbijen na Marakani, a Aleksandar Dragović tokom zime neće promeniti sredinu

Postalo je jasno od prvog dana da je Aleksandar Dragović kapitalac kakav se dugo nije pojavio na Marakani. Bivši as Bajer Leverkuzna promenio je DNK ekipa, a crveno-beli sa njim i bez njega na terenu nisu ista ekipa. Sjajne partije reprezentativca Austrije nisu ostale neprimećene, a na stadion "Rajko Mitić" stigla je i prva zvanična ponuda. 

Milan Duduć, menadžer Zvezdinog štopera, doneo je konkretnu i direktnu ponudu lidera turskog prvenstva Trabzona za Dragovića, ali na Marakani nisu želeli ni da razmišljaju o mogućnosti da Austrijanac srpskog porekla napusti Beograd. 

Svesni su vodeći ljudi na Marakani da bi to bio pucanj u zdravo koleno, jer je svima jasno koliku važnost za kompletan tim ima Aleksandar Dragović. Pored njega Strahinja Eraković ima prostora da stasa i napreduje, a crveno-beli su rešeni da mladom defanzivcu iz Dragovića uliju samopouzdanje i iskustvo. 

Foto: Starsportphoto

- Tačno da smo imali ponudu za Dragovića iz Turske, predočio sam to rukovodstvu Crvene zvezde, ali oni nisu želeli da se upuštaju u pregovore. Rekli su da im Dragović mnogo znači, očekuju od njega da nastavi tamo gde je stao jesenas, donese titulu i pomogne u kvalifikacijama na leto. Mi smo taj stav kluba apsolutno razumeli - rekao je Dudić. 

Prema nezvaničnim informacijama, turski klub je nudio srpskom šampionu obeštećenje od oko 2.000.000 evra, ali se Dragovićeva vrednost u ovom trenutku ne ogleda kroz tržišnu vrednost, već kroz ono što donosi čitavom timu.

Podsećamo, Dragović je tokom jeseni odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima, 11 u Evropi, 18 u Superligi. Postigao je tri gola čime je izjednačio svoj rekord iz 2013. godine kada je branio boje švajcarskog Bazela. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hahaha

pre 2 godine

kojih bre 2 miliona... pa za te pare mogu dobiti samo Gobelju....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija