• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

14:52 >> 15:52

PROCURELO! Snežanin brat LUPIO ŠAMAR BORJANU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PROCURELO! Snežanin brat LUPIO ŠAMAR BORJANU!

Podeli vest

Sjajni čuvar mreže TSC-a Nenad Filipović, progovorio je o sestri Snežani i zetu Milanu Borjanu, golmanu Crvene zvezde

Nenad Filipović godinama unazad fenomenalno brani u TSC-u, a njegov kolega Milan Borjan, kapiten Zvezde mu je ujedno i zet...

 

 

Danas zna zašto je bilo dobro kada je svojevremeno u Nišu upoznao Milana Borjana.

- Nismo u početku bili dobri, što i ne čudi. Kapiten sam bio, on došao i skinuo s gola ha, ha... Vremenom smo izgradili korektan odnos, potom prijateljski i družili svakodnevno. Što je Snežana sa Silvanom iskoristila i Milanu putem društvenih mreža predložila da u tajnosti organizuju moj rođendan -rekao je za Žurnal Nenad Filipović.

Foto: Starsportphoto

 

Tad se i začelo njihovo flertovanje, što je teško palo Nenadu.  

- Snežana je bila moj oslonac, moje sve. Mislio sam da zaslužuje savršenog muškarca, nikako fudbalera. Milana, kao njenog momka, nisam mogao da zamislim u najgorim snovima kamoli budućeg muža ha, ha...Ustaljeno smo otišli u obližnji kafić, posle jutarnjeg treninga. Oboma je naručio viski, ne uobičajeno - kafu. Brate, pitao sam, kakav crni viski u podne! Nazdravimo, kazao je veselo, imam dobar povod. `Ajd... Stigla je nekako odmah i druga tura, on: brate, mnogo volim tvoju sestru! Umalo se nisam smandrljao sa stolice: o čemu pričaš, Milane! Zamuckujući: ja... i, tvoja sestra... Baaam!

Foto: Starsportphoto

 

Pesnicom ili otvorenom šakom, pitao sam znatiželjno.

- Milana sam ošamario, potom koliko sam imao glasa: Jesi li normalan?! Ne, ne, ne... šališ se, čoveče. Pobratimski je odreagovao, staloženo: mnogo se volimo... Krenuo je da objašnjava... I, onda smo naručili flašu ha, ha... Bogu hvala, dogodila se istinska ljubav - poručio je Nenad Filipović!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan Marković

pre 2 godine

Sretna vam Nova godina svima, ja sam gđica Ivan Marković iz Hrvatske, samohrana sam majka troje djece, radim kao medicinska sestra u (KBC Zagreb) imam 37 godina, ovo sam stvarno uzela sebi ove godine 2022. Moram obavijestiti širu javnost kako sam dobila pomoć od gospođe BOŽENE DOBRAŠIN. Tražio sam način da uložim u Hrvatsku sa svojom ušteđevinom pa sam vidio oglas za svjedočanstvo na sigurnom forumu, kontaktirao sam je i dala mi je točan ideal koji sam tražio, a srećom i ona je bila pravi zajmodavac koji je dao Zajam s kamatom od 3% s dobrom reputacijom. Dobio sam kredit od 25.000 eura na rok otplate od 10 godina, a otplata počinje tri mjeseca nakon što sam dobio kredit, pa sam kredit dodao teško zarađenom novcu za ulaganje. Iskreno, ovo je stvarno i odlučio sam to podijeliti ovdje, pa ako trebate zajam ili želite uložiti svoj novac, možete je slobodno kontaktirati putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com WhatSapp: +1347574180

Pera Bandera

pre 2 godine

Trebao si ga udariti bar još jednom, možda bi se opametio pa oženio neku normalnu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija