• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

10:52

STIGLA MILIONSKA PONUDA NA MARAKANU! Zvezda prodaje PAVKOVA!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

STIGLA MILIONSKA PONUDA NA MARAKANU! Zvezda prodaje PAVKOVA!?

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov na meti je nekoliko vanevropskih klubova

Svaki prelazni rok Milana Pavkova mediji "prodaju" iz Crvene zvezde i šalju ga na razne strane sveta, a ništa drugačije nije ni ove zime. Po pisanju "Mozzartsporta" na Marakanu je stigla ponuda za stamenog golgetera i to iz MLS lige!

Kanzas Siti poslao je crveno-belima ponudu tešku 1.000.000 evra za napadača, član MLS-a ima ozbiljnu nameru da dovede Pavkova. Ipak, pitanje je da li će Zvezda biti spremna da se odrekne prvog napadača budući da je na izlaznim vratima kluba i mladi ofanzivac Marko Lazetić. Ukoliko biser Zvezde ode sa Marakane, Dejan Stanković bi u napadu imao samo dve opcije - Ohija Omoižuanfa i Milana Pavkova. 

Pored Kanzasa interesovanje za Milana Pavkova pokazali su i brojni klubovi iz Azije. Zvezda je rešila da razmotri opcije na tržištu i eventualnu alternativu u slučaju da golgeter iz Begeča promeni sredinu, prva opcija bio je Đorđe Despotović, ali od toga neće biti ništa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija