• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

17:26 >> 17:27

ZVEZDA NE STAJE! Nova BOMBA na Marakani! Sjajni Kolumbijac dolazi u Beograd?!

Informer

Crvena zvezda

ZVEZDA NE STAJE! Nova BOMBA na Marakani! Sjajni Kolumbijac dolazi u Beograd?!

Podeli vest

Nakon što je došao ubojiti napadač Ohi Omoižuanfo, Crvenoj zvezdi su poralsi apetiti i spremna je da napravi pakleni tim

Čelnici Crvene zvezde rešili su da krenu u novu misiju, kako bi već sada kaparisali najboljeg strelca portugalske Vitorije Gimaraeš, Oskara Estupinjana!

Snažni Kolumbijac ima važeći ugovor sa članom Primeire do juna ove godine, što u praksi znači da može slobodno da pregovara sa zainteresovanim klubovima, čak i ugovori transfer- saznaje Mozzart sport.

Crvena zvezda je već pre novogodišnjih praznika počela da se raspituje o uslovima pod kojim bi Estupinjan došao u Beograd. U Ljutice Bogdana vlada optimizam kada je reč o potencijalnom transferu, mada su svesni da je ispred njih jako težak zadatak. Posebno što je Vitorija po vestima iz Portugalije ponudila Estupinjanu nastavak saradnje i novi dvogodišnji ugovor.Momak koji je rođen u Kaliju 1996. godine igra jednu od najboljih sezona u karijeri. Na 15 prvenstvenih mečeva postigao je osam golova i u ovom trenutku je najbolji strelac Vitorije Gimaraeš. Estupinjan je blistao i u poslednjem prvenstvenom kolu kada je sa dva gola kumovao pobedi Vitorije nad Estorilom (3:1). Prema dostupnim video snimcima Estupinjana krasi odlična skok igra, nekoliko golova ove godine postigao je glavom. Možda mali pokazatelj da bi u perspektivi mogao da zameni Milana Pavkova.

Ubojiti Kolumbijac je ponikao u Onse Kaladesa, za koji je debitovao kao dete kluba i tinejdžer. Brzo ga je matični klub prodao Vitoriji Gimaraeš u transferu vrednom 450 hiljada evra.Portugalci su ga slali na pozajmicu u ekvatorsku Barselonu, ali i turski Denzli za koji je postigao sedma golova na 27 mečeva. Od 2020. godine se ustalio u redovima trenutno šestoplasiranog tima portugalske Primeire. Prethodne takmičarske godine je postigao osam prvenstvenih golova, što znači da je ove sezone već izjednačio taj učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Kome on treba? Prodali ste Lazetića a sad hoćete kolumbijca. Nije on ništa posebno. Dokle više sa tim promašajima. Hoćemo u prvom timu da vidimo zvezdinu decu iz podmladka!

koki

pre 2 godine

Ma dajte pa ovaj daje gol svaku cetvrtu utakmicu. Boacko je dao 45 golova na 60 utakmica pa nije valjao. Nemojte da se zavitlavamo. Nego vratite Boacka lepo. Makar nek vraca malo jer nam je bio talija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17