• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2022

21:07

OHI ODUŠEVLJEN KATAIJEM I IVANIĆEM! Oni će me pronaći kad god sam blizu gola

Starsportphoto

Crvena zvezda

OHI ODUŠEVLJEN KATAIJEM I IVANIĆEM! Oni će me pronaći kad god sam blizu gola

Podeli vest

Odlično sam se uklopio i veoma sam srećan što sam ovde. Pripreme su teške, ali igramo dobro i to se vidi na terenu. Što se golova tiče - zato sam tu, da bih pomogao ekipi time što ću da postižem pogotke, rekao je novi fudbaler Crvene zvezde Ohi Omoižanfo

Norvežanin je na tri pripremne utakmice u Antaliji postigao isto toliko golova.

- Nadam se da ću nastaviti tako i kada liga počne, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje i osvaja bodove, a ne da ja postižem golove. Ali ako to bude način mog doprinosa, nastaviću to da činim - rekao je Ohi za klupsku televiziju.

On je dodao da se sjajno razume sa Mirkom Ivanićem i Aleksandrom Kataijem.

- Pričaju engleski, ali i po govoru tela se dobro razumemo. U fudbalu je to još jedan od načina komunikacije. U saradnji sa Kataijem i Ivanićem, meni je najbitnije da budem što bliže golu i oni će me pronaći svaki put. Fantastični su igrači, zapravo svi smo. Imamo dobar tim i radujemo se prolećnom delu sezone - poručio je Ohi.

Foto: Starsportphoto

Ohi slavi jedan od golova na pripremama Crvene zvezde

Ohi ističe da je predan rad na taktici kakav demonstriraju Dejan Stanković i njegov strucni štab nešto s čim se nije do sada susretao u akrijeri.

Takođe dodao je da su treninzi naporni i zahvalio se navijačima na podršci koju dobija na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija