• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

22:01 >> 22:27

ISKREN DO SRŽI! Radonjić kristalno jasan! Zbog OVE stvari je Zvezda izgubila od Armanija (ANKETA)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ISKREN DO SRŽI! Radonjić kristalno jasan! Zbog OVE stvari je Zvezda izgubila od Armanija (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Armanija u 24. kolu Evrolige, a trener tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić je bio veoma iskren posle meča

Trofejni stručnjak je izneo svoje utiske posle poraza na domaćem parketu od "manekena".

- Čestitke Armaniju. Vrlo čvrsta utakmica - započeo je Radonjić izlaganje na parketu odmah posle meča, pa nastavio u dahu:

- Odigrali su bolje od nas, odbrambeno obe ekipe dobro, 63 poena su postigli što je jako dobar skor naše odbrane, ali mi smo ostali na samo 57 - dodao je Crnogorac.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić tokom meča sa Armanijem

Radonjić je tako prostom matematikom objasnio koji je uzrok Zvezdinog poraza od Armanija.

Anketa

Posle toga je održana i konferencija za medije na kojoj je trener crveno-belih pričao slično.

- Prvo čestitam protivniku na pobedi. Utakmica je bila jako teška, fizički zahtevna, sa obe strane defanzivno odlično. Igrali su dovoljno dobro da nas pobede večeras. Igrali smo večeras protiv tima koji je jedan od najboljih u ligi i pokazali su će možda biti i bolji nego prošle sezone. Pokazali su to mnogo puta ove sezone, pobeđivali su i mnogo bolje timove od Crvene zvezde u gostima. Došli su sa timom koji je fizički jako kvalitetan i uspeli su kroz to da naprave dobre stvari i da to pokažu kroz jednu dobru odbranu koju su imali.

Onda je istakao da njegova ekipa nije igrala dobar napad, pogotovo u prvom poluvremenu.

Rekao bih da start podseća na početak protiv ASVEL-a i to jasno ukazuje na neke stvari. Radili smo neke atipične poteze za nas, a oni su zbog toga iz prvog perioda izašli iz nekog minusa. Poluvreme 26:23, sigurno nije bio dobar napad - istakao je popularni Dejo.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić

Crvena zvezda je u prethodnom periodu imala dosta kadrovskih problema.

Kao što sam rekao, imali smo jedan težak period koji je protkan velikim brojem dana bez treninga, odsustvom jako velikog broja igrača u punom mirovanju. Ko zna koliko puta sam rekao da je za očekivati da se to u jednom trenutku vidi. Očigledno je bilo na samom početku utakmice da postoje problemi i jasno je meni već danima da ima igrača koji nisu u dobrom fizičkom stanju, a nisu ni u formi. Kad imate sve to, a igrate protiv jednog od najboljih timova onda treba da budete drugačijiu da bi mogli da igrate i bolje. Mi i da smo u najboljem mogućem stanju, ritmu i rasporedu, igrali smo protiv jako kvalitetnog tima koji je to i pokazao. Želja je bila ogromna, potrošnja velika, osetilo se da ponestaje snage i tu se videlo da ima grešaka.

Na kraju je dodao i da je prezadovoljan odbranom njegovih pulena.

Mislim da smo odbrambeno pokazali da smo na nivou najvećeg kvaliteta. A što se tiče napada i da smo na maksimumu opet bi se očekivala teška utakmica pored jednog ovakvog tima. Mi ćemo se truditi da iz ovog perioda izađemo na najbezbolniji način - poručio je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17