• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2022

09:00

ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA! Sramota! Brutalna poruka navijača Zvezde, teraju novog trenera iz kluba! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA! Sramota! Brutalna poruka navijača Zvezde, teraju novog trenera iz kluba! (VIDEO)

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Šabac sa 13:6 u Superligi, a navijači crveno-belih su na šokantan način priredili "dobrodišlicu" novom treneru

Tribine bazena na Dorćolu bile ispunjene do skoro poslednjeg mesta. “Delije” su se odazvale u velikom broju zbog podrške igračima i protesta.

Mirko Vičević na udaru navijača

“Delije” su iskazale nezadovoljstvo imenovanjem Mirka Vičevića na mesto trenera kluba. Reč je o bivšem crnogorskom vaterpolisti rođenom u Kotoru.

- Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija - bio je sraman transparent navijača Zvezde, koji je razvijen uz skandiranja Ratku Mladiću tokom utakmice.

Foto: Starsportphoto

Trener Zvezde Mirko Vičević

Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, bio je odbornik stranke Mila Đukanovića u Kotoru.

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih. Sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988. godine.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

A Englezi nam jesu bratija pa zivis tamo licemeru? I posle se cude sto nas svi mrze, a mi sve mrzimo. A Prosinecki?

Sakis Tuvas

pre 2 godine

A bio vam je dobar Prosinecki, jaoooo Dileje

alekmaric93

pre 2 godine

Bio i to ti je to nema vise hrvata? Ne znam sta ti nije jasno da bi to uzimao kao argument. U svakoj oblasti na svetu postoji neki nekad neki kompromis koji se desio tada i vise se nece desavati

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija