• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2022

10:41 >> 10:43

NA MARAKANI MUK - STIGLE UŽASNE VESTI! Sezona je za njega ZAVRŠENA! Ofanzivac mora na OPERACIJU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NA MARAKANI MUK - STIGLE UŽASNE VESTI! Sezona je za njega ZAVRŠENA! Ofanzivac mora na OPERACIJU!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić mora na operaciju skočnog zgloba, saopštio je srpski vezista

Bio je Veljko Nikolić važan šraf u sistemu Dejana Stankovića prethodne sezone. Očekivalo se da ove ponese još veći teret u crveno-belom dresu, ali se ogroman broj povreda isprečio i sveo minutažu mladom kreativcu na minimum. 

Verovali su na Marakani da bi pripreme u Antaliji bile savršene za njegov povratak u startu postavu i rotaciju crveno-belih, ali se bivši reprezentativac Srbije suočio sa novom-starom povredom skočnog zgloba. Pokušavali su u Zvezdi da saniraju povredu Veljka Nikolića, nije išlo, te je on posle konsultacija otišao u Lion. 

- Vratio sam se u sredu iz Liona, bio sam tri dana. Ustanovljena mi je sutura ligamenata na zglobu. Ponovo ću put Francuske za sedam-osam dana. Operacija je zakazana za 21. februar, zašiće mi ligament uz kosku. Pregled je obavio doktor Bendžamin, najbolji u toj oblasti. Pitao me je koliko me boli, da li je hronična povreda...Odgovorio sam da sam tu nogu tri- četiri puta povređivao. Ubrzo je zaključio da je neophodan operacioni zahvat. Sa time sam se složio, posle čega je on obavestio medicinski tim Crvene zvezde - otkrio je Veljko Nikolić za "Žurnal". 

Nažalost, Zvezdin vezista je povredu obnovio na startu priprema nakon duela sa mladim Đurićem. 

- Đurić me je zakačio posle starta na loptu. Bilo je totalno nenamerno, ne ljutim se na njega. Odmah sam znao o čemu je reč. Bol je bio na istom mestu kao i ranije. Pokušavao sam narednog dana da potrčim, nisam mogao. Odluka je bila da se vratim u Beograd, ni injekcija nije pomogla - ističe Zvezdin kreativac. 

Foto: Starsportphoto

Sezona za Veljka Nikolića je završena, čeka ga duga pauza, a na teren bi mogao da se vrati tek na početku priprema za narednu takmičarsku godinu. 

- Pomalo šetam. Osećam bol kad se popnem na prste ili napravim duži korak. Najviše odmaram i ležim kod kuće. Pridržavam se saveta da se ne krećem previše. Što se vežbi tiče, mogu samo u teretanu da bih održavao gornji deo tela. Posle operacije mesec dana moraću da nosim čizmu. Zatim, sledi dva meseca fizikalne terapije. Nakon toga sve zavisi od mene i kako će da zaraste. Nadam se da će da prođe bez većih problema i da ću biti na terenu za četiri i po meseca. Jedno je sigurno da je za mene sezona završena. Trudiću se da budem spreman za jun i početak priprema - podvukao je Nikolić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17