• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

16:00 >> 19:15

ZVEZDINO PROLEĆE BRUTALNO POČELO! Ljubimac DELIJA načeo goste, pa pao KRVAV na teren i ZAVRŠIO MEČ! Debitant dokazao da je VRHUNSKO pojačanje! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDINO PROLEĆE BRUTALNO POČELO! Ljubimac DELIJA načeo goste, pa pao KRVAV na teren i ZAVRŠIO MEČ! Debitant dokazao da je VRHUNSKO pojačanje! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda otvorila je prolećni deo sezone protiv Čukaričkog na Marakani i "spakovala" tri gola u mrežu gostiju, a nije primila niti jedan

Crvena zvezda je puna optimizma i veruju Dejan Stanković i njegovi izabranici da Partizanova prednost nije nedostižna, a ako se po jutru dan poznaje, neće se lako predati šampion Srbije koji je deklasirao Čukarički!

Nešto manje od 20.000 navijača moglo je da bude zadovoljno rezutatom posle prvih 45 minuta. Crveno-beli su poveli već u 16. minutu u malom gradskom derbiju golom Milana Pavkova, koji je morao da napusti teren zbog povrede glave.

Sa nekih 10-11 metara je raspalio po lopti i doveo Zvezdu u vođstvo! Asistirao mu je Rodić, a  ovo je ljubimcu navijača Zvezde bio osmi gol ove sezone u Superligi, a deseti u svim takmičenjima !

 

Foto: Starsportphoto

 
 

Krvario je Pavkov nakon sudara sa Ndijaeom i scena je zabrinula sve navijače. Srećom na nogama je napustio teren ubojiti golgeter, ali nije mogao da nastavi meč!

Crveno-beli su bili konkretniji, imali su loptu u nogama i diktirali su tempo. Najbolju šansu Čukarički je imao preko Roganovića, koji je iz slobodnog udarca zatresao prečku!

Foto: Starsportphoto

 


Na tribinama se našlo 18. 638  navijača, a na sledeći gol se čekalo do 73. minuta. Na pripremama je Ohi dokazao da je kadar za velika dela, a sada je nastavio da rešeta mreže!  Mirko Ivanić se poigrao sa protivničkom odbranom, ubacio je u srce kaznenog prostora loptu, a Rišairo Živković je skrenuo na drugu stativu, gde je Ohi  upisao prvenac u prvom zvaničnom meču za crveno-bele!

Sedam minuta kasnije je Aleksandar Dragović overio pobedu! Oštru loptu ubacio je Katai posle prekida na prvu stativu, tamo je bio Aleksandar Dragović koji je uspeo iz peterca sprovede u mrežu.

Tako je Crvena zvezda upisala bitna tri boda na otvaranju proleća i vratila se na pet manje od lidera Partizana, koji je ranije slavio u Nišu nad Radničkim 2:0.

CRVENA ZVEZDA-ČUKARIČKI 3:0 (1:0)

 

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan – Pćini, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo (od 83. Stanković), Kanga (od 64. Srnić), Ivanić (od 83. Falko), Katai (od 83. Motika) – Pavkov (od 22. Živković), Ohi.

ČUKARIČKI (4-3-2-1): Petrović – Stevanović, Šapić, Drezgić, Roganović – Kovač (od 63. Kajević), Mijailović, Lukić (od 77. Belić) – Čolović (od 71. Tanasijević), Ndijaje (od 63. Savić) – Rakonjac (od 77. Spasojević).

Strelci: Milan Pavkov 16, Ohi 73, Dragović 80

Žuti kartoni: Šapić, Mijailović, Stevanović (Čukarički), Srnić, Borjan, Rodić, Falko (Crvena zvezda)

Crveni karton: Drezgić (Čukarički)

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj! Zvezda je upisala rutinsku pobedu!

90. minut- Falko je nagazio Mijailovića i dobio žuti.

87. minut-   Milana Rodić je "požuteo"...

83. minut- Trostruka izmena u Zvezdi! Van terena su Katai, Ivanić i Sanogo, a na terenu novajlija Motika, Stanković i Falko.

80. minut - GOL! 3:0! Aleksandar Dragović je overio pobedu! Oštru loptu ubacio je Katai posle prekida na prvu stativu, tamo je bio Aleksandar Dragović koji je uspeo iz peterca sprovede u mrežu.

78. minut: Žuti kartoni za Borjana i Stevanovića zbog čarki...

73. minut - GOOOL! Ohi melje i ne staje! Na pripremama je dokazao da je kadar za velika dela, a sada je nastavio da rešeta mreže!  Mirko Ivanić se poigrao sa protivničkom odbranom, ubacio je u srce kaznenog prostora loptu, a Rišairo Živković je skrenuo na drugu stativu, gde je Ohi  upisao prvenac u prvom zvaničnom meču za crveno-bele!

 

 

 

 

71. minut: Crveni karton Drezgića primorao je Sašu Ilića da napravi određene rokade. Strahinja Tanasijević je ušao u igru umesto Čolovića.

69. minut - Uroš Drezgić je dobio drugi žuti karton i napustio je teren! Gostima će biti sada znatno teže sa desetoricom...

64. minut: Gelor Kanga je završio meč, a Slavoljub Srnić je  u igri

63. minut- Ndijaje i Kovač su napustili teren, a u igri su Savić i Kajević

60. minut - Zvanično 18.638 navijača je na "Marakani"

Foto: Starsportphoto

 

54. minut - Ivanić je dobrim dodavanjem želeo da proigra Ohija, ali zakačila je lopta defanzivca gostiju, promenila smer i stigla do Rišaira Živkovića, koji je bio nespreman...

51. minut - Sve je bolji Čukarički...

49. minut - Mogao je Čukarički do izjednačenja! Stigla je lopta do Stefana Kovača, koji je bio sam, namestio se, opalio i pogodio Strahinju Erakovića...

47. minut - Sada se nisu razumeli Šapić i golman Petrović, stigao je do lopte Ohi u kaznenom prostoru, ali nije imao prostor da uputi ozbiljniji udarac...

46. minut - Sudija je označio početak drugog dela...

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme:

Kraj prvog poluvremena, koje je obeležio gol i povreda Milana Pavkova!

45. minut- Pomoćni sudija pokazao je da će se igrati tri dodatna minuta u prvom poluvremenu...

44. minut - Ostao je Srđan Mijailović na zemlji posle duela sa Rišairom Živkovićem, sudija je pustio prednost, ali Mijailoviću nije baš najbolje...Izašao je van terena, ali se sa bolnom grimasom vratio!

42. minut: Srđan Mijailović mnogo rizikuje! Već ima žuti karton i visi mu crveni u vazduhu...

41. minut - Dobio je Marko Rakonjac loptu u peterac i iz izgledne pozicije tukao je visoko preko gola...

39. minut - Nije loš tempo, a sada Čukarički daje gas...

Foto: Starsportphoto

 

35. minut - Oprobao je udarac Milan Rodić i crveno-beli su dobili treći korner. Ubacio je Katai na prvu stativu za Ivanića, ali kombinacija nije prošla...

30. minut - Još jedan korner za Zvezdu. Dobio je Kristijano Pićini loptu u prostor, a Italijan je izborio korner iz kog crveno-beli nisu zapretili...

27. minut - Novi žuti karton za Čukarički! Zakasnio je nekadašnji igrač Zvezde Srđan Mijailović, pokosio je Sekua Sanoga na sredini terena i požuteo!

25. minut - Žuti karton! Nije mogao Šapić da se pomiri sa činjenicom da glavni arbitar nije pokazao da će biti udarac iz ugla za Čukarički..

24. minut: Prva velika prilika za Čukarički -  Rodić je sprečio opasniji napad, a gosti su dobili slobodan udarac. Roganović je poslao loptu preko živog zida i pogodio prečku! Tom prilikom lopta je zakačila Sekua Sanoga, ali Brđani nisu dobili korner zbog previda sudije!

Foto: Starsportphoto

 

22. minut: Prinuđen je Dejan Stanković da napravi izmenu. Umesto Milana Pavkova na terenu je Rišairo Živković.

19. minut - Sudar Ndijajea i Pavkova rezultirao je povredom  Milana Pavkova koji je krvav napustio meč i neće se vraćati! Velika šteta! 

16. minut - GOOOL! Kakva golčina Milana Pavkova! Sa nekih 10-11 metara je raspalio po lopti i doveo Zvezdu u vođstvo! Asistirao mu je Rodić, a  ovo je ljubimcu navijača Zvezde osmi gol ove sezone u Superligi, a deseti u svim takmičenjima !

14. minut - Brani Petrović pokušaj Rodića! Nije to bila loša prilika

13. minut - Nije loš ritam, ali izostaju uzbuđenja!

Neplaniran prekid, jer sudija Minaković ima problem sa opremom

9. minut - Bez pravih šansi... u Zvezdinoj igri se sve vrti oko Kataija...

6. minut - Prvi korner za Zvezdu, Katai je uputio udarac iz ugla, najviši u skoku je bio Pavkov, ali lopta nije završila gde je on želeo...

3. minut - Pokušao je Aleksandar Katai dugom loptom da izbaci Pavkova u šansu, ali su defanzivci Čukaričkog to pročitali... 

2. U toku je ispitivanje snaga. Treba podsetiti da je današnji meč debitantski za Ohija i Pićinija

Foto: Starsportphoto

 

1. Počeo je susret na "Marakani" sa pet minuta zakašnjenja. Lopta je za Crvenu zvezdu

17:01 - Fudbaleri oba tima su na terenu, kasniće koji minut početak meča...

 

 

16:30 - Fudbaleri Partizana trijumfalno su otvorili prolećnu polusezonu, pošto su savladali Radnički u Nišu rezultatom 2:0 (1:0), pa Zvezda mora da ide na sve ili ništa! 

16:16 -  Zvezda je u seriji od pet pobeda protiv Čukaričkog, koji je poslednji put izašao kao pobednik iz okršaja sa crveno-belima u aprilu 2019. godine.

 

 

16:00 Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs gde iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvena zvezda-Čukarički.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Padobranac sever

pre 2 godine

Da nebi crvenog kartona Cuka bi uzela bodove sa Marakane sramno kako igraju

marko

pre 2 godine

Cukaricki je vec gubio kad su dobili ZASLUZENI crveni karton. Jel bio penal za Radnicki danas u Nisu i zasto nije?

Miki

pre 2 godine

Krs ekipa zvezdana, da im nije sudija i sklanjalica realna im je sredina tabele.....Partizan je bolji za klasu od njih

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija