• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

09:35

ZVEZDU ČEKAJU MOĆNE EKIPE U LIGI EVROPE! Stanković iskren: Lagao bih kada bih rekao da ne razmišljamo o derbiju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDU ČEKAJU MOĆNE EKIPE U LIGI EVROPE! Stanković iskren: Lagao bih kada bih rekao da ne razmišljamo o derbiju!

Podeli vest

Crvena zvezda je posle mnogo bure i penala pobedila Radnički iz Niša i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije

Crvenoj zvezdi je dodatan pritisak pred početak prolećnog dela sezone predstavljala činjenica da ima pet bodova bodova zaostatka u odnosu na Partizan.

Zbog toga mora da dobije sva tri meča do 166. večitog derbija, takođe, crveno-bele čeka okršaj u osmini finala Lige Evrope.

Stručni štab Crvene zvezde biće u prilici da isprati prve meče nokaut faze Lige Evrope i upozna se sa snagom potencijalnih rivala u osmini finala.

- Baš nas čekaju moćne ekipe. Napoli - Barselona, tu niko ne zna šta će da bude. Atalanta - Olimpijakos, malu prednost dajem Italijanima. Videćemo, ko god da dođe biće jak rival, ali prvo razmišljamo o Proleteru, pa o derbiju - kazao je trener Dejan Stanković i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Cilj je bio da ove tri utakmice prođu na pozitivan način i da se spremimo za derbi. Lagao bih kada bih rekao da ne razmišljam o derbiju. Protiv Čukaričkog je bilo dobro prvo poluvreme, a onda smo imali pad od nekih dvadesetak minuta. Mislim da je sve to bilo do energije, prva utakmica, pritisak, adaptacija... Već u utakmici sa Radničkim je je ritam bio drugačiji, siguran sam da će iz meča u meč sve biti jače i jače, baš onako kako smo planirali - dodao je Stanković.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija