• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

17:53

JEDAN JE MILAN BORJAN! Niko u ISTORIJI Crvene zvezde NIJE OVO URADIO!

Starsportphoto

Crvena zvezda

JEDAN JE MILAN BORJAN! Niko u ISTORIJI Crvene zvezde NIJE OVO URADIO!

Podeli vest

Crvena zvezda je tek posle boljeg izvođenja penala eliminisala Radnički iz Niša u osmini finala Kupa Srbije i plasirala se u četvrtfinale najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja sa 3:2 (0:0).

Gostima nije pomoglo ni blistavo izdanje golmana Filipa Dujmovića koji je čudesnim odbranama sačuvao goste od rezultatske katastrofe, ali Zvezdi jeste brutalna partija Milana Borjana! 

Borjan je prvi u istoriji Zvezde sa četiri odbranjena penala, a pre njega je Ranđelović na Banovom brdu imao tri od tri!

Foto: Starsportphoto

 

Sada se pominju potencijalne nepravilnosti prilikom odbranjenih penala, ali kapiten Crvene zvezde Milan Borjan poslao je ekipu Dejana Stankovića u četvrtfinala Kupa!

Kapiten crveno-belih je imao četiri odbrane i procenat od 66 posto uspešnosti (4/6).  Prevazišao je samog sebe iz Kopenhagena, kada je odbranio udarce Bengstona, Ndojea i Vinda...

Od kada je stigao na Marakanu, Milan Borjan je bio akter četiri penal serije. Nije imao sreće samo u Nikoziji, kada je Crvena zvezda u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izgubila od Omonije.

Podsetimo, Borjan je najzaslužniji i što je Kup Srbije prošle godine  pripao njegovoj ekipi. U finalnom okršaju sa Partizanom iskusni čuvar mreže odbranio je udarce Miloša Jojića i Nikole Štulića (koji ga je sada matirao)! Interesantno je i dalje rekorder Crvene zvezde Ivan Ranđelović. On je 2008. godine na Banovom brdu posle remija sa Čukaričkim u regularnom delu (1:1), odbranio sva tri pokušaja Brđana!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 2 godine

Borjan je najzaslužniji što Zvezda igra u Evropi.Stankoviću nije trebalo da pokazuje svoj „Ja” preko ledja Borjana,kojeg Zvezda mora čuvati kao cveče u vazi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija