• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

09:11

BRANIMO NAŠU KUĆU I TITULU! Milan Borjan bacio navijače u delirijum pred večiti derbi!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BRANIMO NAŠU KUĆU I TITULU! Milan Borjan bacio navijače u delirijum pred večiti derbi!

Podeli vest

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, u sjajnoj formi dočekuje meč sa Partizanom (nedelja, 18.00) na "Marakani"

Kapiten crveno-belih na šest zvaničnih utakmica u 2022. godini primio je samo jedan gol.

Partizan pred "večiti" derbi ima vetar u leđa, pet bodova prednosti, ali ga pred gostovanje na "Marakani" očekuje revanš meč sa Spatom u Ligi konferencija (četvrtak, 19.00).

Foto: Starsportphoto©

 

- Nećemo da se osvrćemo na njihov ritam. Bitno nam je kakvi ćemo mi da budemo na terenu u nedelju. Branimo našu kući i titulu, uvek sam optimista i ništa ne može da promeni taj osećaj pred ovaj derbi - kazao je za Žurnal Milan Borjan.

Foto: Starsportphoto©

 

Svesni su crveno-beli da moraju da pobede i veruju u odbrani titule.

- Verujem u ovaj tim, imAmo kvalitete i pobednički karakter. Znamo da nemamo pravo na grešku, ali sposobni smo da se nosimo sa tim osećajem. Idemo hrabro u derbi da smanjimo prednost rivala, napravimo korak ka petoj tItuli u nizu i obradujemo navijače koji nam daju sjajnu podršku. 

Na meču sa Radničkim u Kupu Srbije, Borjan je odbranio četiri penala, a zabeležio je jubilarnu 100. utakmicu bez primljenog gola posle 90 minuta igre ili produžetaka.

Do sada je za Zvezdu branio 210 puta, a skoro na polovini mečeva mreža je ostala netaknuta. Savladan je 156 puta, ne računajući pogotke u penal serijama. 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija