• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

10:18

VAŽNO, VAŽNO! GDE GLEDATI ZVEZDA - RENDŽERS? Cela Srbija će moći da prati prenos sa "Marakane"!

reuters

Crvena zvezda

VAŽNO, VAŽNO! GDE GLEDATI ZVEZDA - RENDŽERS? Cela Srbija će moći da prati prenos sa "Marakane"!

Podeli vest

Crvena zvezda od 18.45 (RTS 1, Arena 1) na "Marakani" protiv Rendžersa igra revanš meč osmine finala Lige Evrope

Ekipa sa "Marakane" je u Glazgovu odigrala solidno i doživela previsok poraz (3:0) odnosu na ono što je pokazala na terenu. Zvezdi su čak tri gola poništena zbog ofsajda, golman Mekgregor je Kataiju odbranio penal, Kangin udarac zaustavila je prečka...

Svi su u redovima crveno-belih sjajno raspoloženi pred revanš, a sjajno raspoloženje vlada i među navijačima, pa se očekuje oko 50.000 navijača na "Marakani".

Foto: reuters

 

Ko ne bude na stadionu, obezbeđen je TV prenos i to na dve televizije. Prenose meča sa "Marakane" biće na RTS 1, kao i Arena sport premium 1. RTS će se uključiti sa Marakane neposredno pred meč, dok će Arena od 17.30 početi sa studijskim programom i najavom utakmice.

Dejan Stanković je na konferenciji pred meč napomenuo da će energija Marakane igrače Zvezde učiniti dva puta jačim.

Foto: reuters

 

- Ovaj stadion moje igrače čini dva puta boljim nego što su obično. Taj adrenalin, huk što dolazi sa tribina... Neće to uplašiti igrače Rendžersa, navikli su oni da igraju pred punim stadionom, ali neka računaju da će imati dva puta jačeg rivala u odnosu na prošli meč. Gosti će se opustiti koliko im mi dozvolimo. Ako im smanjimo prostor za delovanje i ukoliko pritisnemo svakog ko ima loptu, možemo da ih dovedemo u problem. Oni menjaju formaciju u toku utakmice, prelaze na sistem sa petoricom igrača pozadi, pa se vraćaju, ali mi znamo da se adaptiramo u trenutku - istakao je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih prisetio se i da je kao igrač Intera učestvovao u jednom spektakularnom preokretu.

- Imao sam u karijeri teških poraza i koliko me pamćenje služi, ne sećam se da sam ikad u revanšu nadoknadio minus od 3:0. Međutim, pamtim meč Superkupa Italije protiv Rome, kad smo gubili 0:3, pa dobili 4:3. Mi se psihički osećamo dobro, rastemo. Pritisnućemo Rendžers. Možda im se desi kiks kao nama, manjak koncentracije - kaže Stanković.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija