• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2022

18:04

PALO OBEĆANJE - ZVEZDA ĆE BITI JOŠ JAČA NA LETO! Direktor CRVENO-BELIH dao REČ nakon eliminacije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PALO OBEĆANJE - ZVEZDA ĆE BITI JOŠ JAČA NA LETO! Direktor CRVENO-BELIH dao REČ nakon eliminacije!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nisu se plasirali u četvrtfinale Lige Evrope, ali je kompletan utisak na međunarodnoj sceni bio sjajan

Prepričavaće se dugo godina šanse Milana Pavkova, Mirka Ivanića, Ohija Omoidžuanfa i spektakularne intervencije Alana Mekgregora na Marakani i Ajbroksu. Uprkos tome što je Zvezda eliminisana, na najvećem srpskom stadionu imaju mnogo razloga za zadovoljstvo. 

Ipak, emocije i osećanja su pomešane. Ima tuge, razočaranja, ali i ponosa budući da su crveno-beli napali i nadigrali Rendžers. Zbog svega toga na Marakani su svesni da se porazi ne slave, ali da nema vremena za žaljenje budući da Zvezdu očekuje borba za titulu. 

- Lepo je to sve izgledalo. Ušli smo tako u meč, jer smo znali da će doći 50.000 dobro raspoloženih ljudi. Naša je obaveza bila da žestoko napadamo i jurišamo. Bilo je dosta situacija za kojima žalimo. Svi su već apostrofirali šanse Pavkova, Ohija, odličan šut Pičinija. Bilo je mnogo detalja. Žao mi je posebno zbog one ofanzive sa početka drugog poluvremena. Moglo je da bude sve drugačije - rekao je Mitar Mrkela. 

Iako Crvena zvezda nije prošla dalje, a objektivno je tokom svih 180 minuta bila bolji rival, Mrkela je zadovoljan urađenim poslom u Evropi. 

- Moram da budem zadovoljan. Najdalje smo otišli u Evropi u poslednjih 30 godina, što je fantastičan rezultat. Ali nije u pitanju samo rezultat. Najviše mi se sviđa način na koji smo se prezentovali u Evropi. Naša je obaveza da se stalno podižemo. Utakmice protiv Rendžersa su pokazale da smo u tome uspeli. Zaslužuju čestitke igrači i trener Dejan Stanković - jasan je sportski direktor Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Nije previše Mrkela hteo o pojedincima već je istakao ceo tim, ali partija Strahinje Erakovića morala je da bude izdvojena. 

- Volim najviše o timu. Kada tim igra dobro – ja sam zadovoljan. A kada me već pitate konkretno, reći ću da smo ponosni. Erak je dečko iz naše škole, pokazao je da je izrastao u vrhunskog štopera. Dakle, da ponovim: on je već sada vrhunski štoper - jasan je bivši as crveno-belih. 

Svetsan je Mitar Mrkela da su očekivanja javnosti ponovo porasla, ali i da je Zvezda spremna da na leto bude još jača i bolja. 

- Uvek je tako u Zvezdi, I kada sam bio igrač nosili smo se sa sličnim stvarima. Zvezda je takav klub, prilično zahtevan. Ali sve ukazujemo da smo ponovo porasli. Malo, ali da smo porasli. To ne može niko da nam oduzme. To šta nas očekuje na leto zavisi od mnogo stvari. Ali generalni plan je jasan. Želimo da budemo jači nego danas. I bićemo jači, u to ne sumnjate. Ovo je obećanje - jasan je sportski direktor Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 2 godine

Prestanite sa kupovinom stranih igrača ... Pojačajte rad u mlađim kategorijama... Sačuvajte mlade igrače - NE PERITE PARE NIIHOVOM PRODAJOM !!! I eto ponovo velike Zvezde koju volimo decenijama !!!

VLADA 011

pre 2 godine

Erakovica hvali. A on bukvalno od kada se pojavio nema utakmice da ne napravi neku gresku pogledajte utakmice u kojima je igrao.

Sima

pre 2 godine

Molim te ne kupuj vise,sve sto si kupio,zali boze.nego se ti i terzic,zajedno sa stankovicem zatvorite vrata iza sebe u zvezdi,i sretan vam put.Mangupi

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija