• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

21:19

SRAMAN POTEZ NAVIJAČA ŽALGIRISA! Zastave NATO pakta, VREĐALI Srbiju! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

SRAMAN POTEZ NAVIJAČA ŽALGIRISA! Zastave NATO pakta, VREĐALI Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Žalgirisa dočekali su košarkaše Crvene zvezde na izuzetno ružan način

Poraženi su košarkaši Crvene zvezde u Kaunasu od Žalgirisa, a utakmici litvanskog i srpskog predstavnika prethodio je veliki skandal domaćih navijača. 

Pristalice Žalgirisa zvižducima su dočekali crveno-bele na početku meča, na tribinama se našla zastava Ukrajine, ali i zastava NATO pakta - vojnog saveza koji je 1999. godine bombardovao našu zemlju. 

Nije centar Crvene zvezde Luka Mitrović mogao da se iskontroliše nakon utakmice već je pitao prisutne "Šta ćemo sa ovim", na šta su mu navijači Žalgirisa odgovorili na odvratan način. 

 

 

- J**i se, Srbijo - skandirali su domaći navijači! 

Osim ovih pesama sa tribina su se čule pesme podrške za Ukrajnu, kao i uvredljive pesme na račun Vladimira Putna, predsednika Rusije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

to je za ocekivatoi pa litvanci su nacisti kao i onaj deo ukraine prema poljskoj

ratko

pre 2 godine

pa ti fasisti su nam zvizdali i u basketu,koliko mrznje je bilo i u Atini

ratko

pre 2 godine

a sta je to cudno ,setite se Atine i njihovog ponasanja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija