• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

18:24

BLICKRIG ZVEZDE - IVANIĆ I BEN DOKUSURILI RADNIČKI! Sve izvesnije - DERBI će se igrati na Marakani! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BLICKRIG ZVEZDE - IVANIĆ I BEN DOKUSURILI RADNIČKI! Sve izvesnije - DERBI će se igrati na Marakani! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Komora El Fardu Ben duplirao je prednost Crvene zvezde na startu drugog poluvremena

Potrebna je Crvenoj zvezdi pobeda kako bi iduće sedmice dočekala Partizan na startu plej-ofa Superlige Srbij, a izabranici Dejana Stankovića na dobrom su putu da trijumfuju protiv kragujevačkog Radničkog. 

Crveno-beli su poveli preko Slavoljuba Srnića sredinom prvog poluvremena, a na startu drugog je strelac bio El Fardu Ben koji je matirao Ognjena Lukića u 51. minutu. 

Reprezentativac Komora pogodio je posle sjajne akcije crveno-belih. Pet minuta kasnije, Mirko Ivanić je postigao i treći gol za Zvezdu i pratkično rešio pitanje pobednika na Marakani!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija