• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

14:40

TERZIĆ ZAGRMEO NAKON VEČITOG DERBIJA: Dokazali smo se, zasluženo nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara! Verujem u PETU titulu u nizu!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

TERZIĆ ZAGRMEO NAKON VEČITOG DERBIJA: Dokazali smo se, zasluženo nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara! Verujem u PETU titulu u nizu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 167. večiti derbi, a posle 90 minuta fudbala na Marakani golova nije bilo

Nisu se sa Marakane oglašavali odmah nakon meča već su sačekali da se utisci slegnu, a već danas je saopštenje za javnost pustio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić! 

Zvezda je suvereni vladar

- Slegli su mi se utisci posle 167. večitog derbija i oni su definitivno pozitivni, bez obzira na komentare o samoj igri. Zvezda je puno dobila i puno toga dokazala i na ovom derbiju. Dokazali smo da posle tri godine bez poraza u derbiju, apsolutno zasluženo nosimo titulu suverenih fudbalskih vladara na ovim prostorima. Dokazali smo da posle pet duela sa večitim rivalom bez primljenog gola na Marakani ona jeste neosvojiva tvrđava i potpuno zasluženo već četiri godine čuva titulu šampiona. Dokazali smo da smo organizaciono, kao klub ubedljivo najveći i najmoćniji. Sve je proteklo bez i najmanjeg problema. Bio je to pravi spektakl. Dokazali smo da imamo apsolutno poverenje zvezdaša, koji su za samo mesec dana već drugi put napunili Marakanu -   istakao je prvi čovek Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Zvezda i Partizan podelili bodove na Marakani

Foto: Peđa Milosavljević

Zvezdan Terzić očekuje petu titilu u nizu

Zvezdan Terzić potom se dotakao i samih aktera jučerašnjeg derbija, a posebno je pohvalio trenera Dejana Stankovića i "golobradog" Strahinju Erakovića. 

Naš tim za nekoliko klasa bolji od bilo kog

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

- Dokazali smo da imamo najboljeg trenera na ovim prostorima, koga trener sa klupe večitog rivala nije uspeo da pobedi ni u šestom međusobnom duelu. Naravno, dokazali smo i da je naš tim za nekoliko klasa bolji od bilo kog u ovom trenutku. Međutim, ono što smo dobili, a to je uz sačuvano prvo mesto i najvažnije u ovom trenutku, je definitivna potvrda da je Strahinja Eraković štoper evropskog renomea i reprezentativnog kvaliteta. Verovali smo u Strahinju sve ove godine i podržavali ga. Prolazio je i kao omladinac pripreme sa prvim timom, a potom vrlo rano dobio priliku, i znali smo da ako budemo imali strpljenja, Eraković će postati još jedan u nizu velikih bisera koje je Zvezda „izbacila“ iz svoje škole. On je to definitivno potvrdio i na ovom derbiju, jer je bez dileme bio najbolji akter utakmice i u potpunosti uštopovao sve napadače rivala. Dominirao je do te mere da je lako rešavao duele „jedan na jedan“ i kontrolisao situaciju u polju, a često se i priključivao napadima. Zvezda ima možda i najbolji štoperski tandem u ovom veku, i to smo potvrdili ne samo u domaćem  prvenstvu, nego i mečevima u Evropi. Eraković je apsolutno zaslužio da ponese i dres A reprezentacije i da se nađe na svetskom prvenstvu u Kataru, jer u ovom trenutku Srbija nema boljeg štopera u od njega. Najbolji dokaz za to je veliko interesovanje za njega od strane najvecih evropskih klubova. Ponosni smo na njega i na sve ostale igrače. Ne treba zaboraviti da u ovom trenutku ima šest talenata iz Zvezdine škole u ekipi, a ako se tome doda i mladi Motika, Zvezda ima fenomenalnu budućnost - izjavio je Zvezdan Terzić. 

Foto: Starsportphoto

 

Za kraj, generalni direkor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dotakao se narednog perioda i borbe za titulu protiv Partizana. 

- Očekuje nas još šest teških utakmica do kraja prvenstva, međutim, siguran sam da Dejan Stanković i ovi momci mogu uspešno da privedu prvenstvo kraju i da sačuvaju prvu poziciju na kojoj smo apsolutno zasluženo. Pozivam sve zvezdaše da na svakom od preostalih šest mečeva ekipi daju što veću podršku jer nam je potrebna, i jer su to oni zaslužili. Verujem  da ćemo osvojiti i petu titulu u nizu, i nastaviti da dokazujemo kvalitet iz sezone u sezonu, iz meča u meč i iz derbija u derbi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 2 godine

Reci ti nama kriminalčino dokle je stigao krivični postupak ili je gurnut u fioku po nečijem naređenju.

Dragan

pre 2 godine

Ako su za Zvezdu velike pre 1-2 miliona evra koliko ce vredeti Erakovuc onda je to vekiki poremecaj kod Terzica. Drugo decko nije zreo za Areprezentaciju i ovako ga gurati u repku je krajnje bezobrazno. U mladoj reprezentaciji se vidjelo koliko on ima kao igrac nedoststaka. Treba priznati Zvezda nema igrca za A reprezentaciju od domacih igraca. Najbolji trener Stankovic? Pa ja Terzica razumem on ga je diveo u Zvezdu i koliko de jjecam tsko je pricao i za Lalatovic, Bozovica, Milojevica i sada Stankovica jer ih je in sve doveo u Zvezdu. Ovaj zadnji trener je unistio svu mastu i kreativnost sto je Zvezda generacijski gaila.

poki

pre 2 godine

ma super dobro kad se vasi napadaci nadadose golova i bili vrlo zapazeni!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija