• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

15:52

HOĆE GA ZVEZDA, UMEŠALI SU PORTUGALCI! Evo ko kvari posao crveno-belima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

HOĆE GA ZVEZDA, UMEŠALI SU PORTUGALCI! Evo ko kvari posao crveno-belima!

Podeli vest

Crvena zvezda pokušava da vrati na "Marakanu" Mihaila Ristića, a sada je dobila žestoku konkurenciju - Benfiku

Portugalski  "Rekord" posveto je naslovnu stranu Mihailu Ristiću, pa je jasno da se ne radi smao o ozbiljnoj spekulaciji.

Posao crveno-belima mogla bi da pokvari Benfika, koja je spremna da ispuni sve finansijske zahteve fudbalera. Portugalci pišu da sportski menadžment Benfike Mihaila Ristića vidi kao idealnu zamenu za Alehandra Grimalda.

Ristić na leto postaje slobodan fudbaler, pošto mu ističe ugovor sa Monpeljeom. Sjajne partije u francuskom šampionatu, te status standardnog reprezentativca Srbije, dodatno su podigle cenu momku rođenom u Republici Srpskoj. Ima 26 godina i zavidno internacionalno iskustvo, što ga čini poželjnim igračem u Evropi.

Bilo je razgovora između Crvene zvezde i Mihaila Ristića, a nekadašnji polaznik omladinske škole crveno-belih to ne krije.

- Zvezdu gledam drugačije, nego druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne mogu da kažem ne! Koliko je realno da se vratim... Sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste... Videćemo - rekao je Ristić pre nekoliko meseci.

Foto: Starsportphoto

Portugalci zagrizli za Mihaila Ristića

 Mihailo Ristić jeste želja trenera Dejana Stankovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Iste ambicije ima i Benfika, s tim što su Portugalci prilično moćniji u platežnom smislu. Kako Ristić kaže "Zvezda je emocija", možda su ipak crveno-beli u prednosti.

Ristića je ponikao u Zvezdi i otišao u leto 2017. godine u Krasnodar za 5 miliona evra. Potom je išao na pozajmicu u Spartu iz Praga, dok je od januara 2019. u Monpeljeu. Ove sezone je za francuski klub odigrao 28 mečeva i na njima zabeležio po dva gola i asistencije.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija