• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2022

22:54

MAMA GA TERALA DA ZAVRŠI ŠKOLU, ALI JE LJUBAV PREMA FUDBALU PRESUDILA! Evo ko je ERAKOVIĆU promenio život iz KORENA! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

MAMA GA TERALA DA ZAVRŠI ŠKOLU, ALI JE LJUBAV PREMA FUDBALU PRESUDILA! Evo ko je ERAKOVIĆU promenio život iz KORENA! (VIDEO)

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković jedan je od najtraženijih fudbalera iz domaće lige, a za njegove usluge interesuje se veliki broj evropskih ekipa

Pisalo se o interesovanju Hal Sitija koji je na Marakanu dostavio ponudu od 4.000.000 evra. Ona nije zadovoljila ukuse Zvezdine uprave te je odbijena. Budući da je u poslednje vreme Eraković u centru pažnje zbog sjajnih partija, štoper je bio gost Zvezdine televizije gde je otkrio da mu je kućni ljubimac iz korena promenio život.  

- Imam psa, engleskog buldoga, ona mi je promenila život bukvalno za 180 stepeni! I meni i mojoj porodici. Ona nam je kao član porodice. Od 24 časa sigurno spava 18 sati - kroz osmeh je ispričao Eraković.

Mladi štoper je Zvezdino dete, karijeru je počeo u mlađim kategorijama crveno-belih, a kako se čini, o ljubavi prema klubu iz Ljutice Bogdana mogao bi da priča satima, možda i danima. 

- Skoro sam 13 godina u Zvezdi, gde sam i počeo. Ne znam još nikog da je duže ostao, od petlića sam ovde. Nisam menjao stadion skoro 13 godina. Bukvalno sam Zvezdino dete, odmalena navijam za Zvezdi i sve što sam naučio o fudbalu i životu naučio sam u Zvezdi - jasan je štoper. 

Priznaje Eraković da se njegova majka skoro pomirila sa činjenicom da joj je sin profesionalni fudbaler, te da je oduvek bila više da on završi školu nego da se bavi fudbalom. 

- Mama do pre dve-tri godine nije znala na koji gol napadamo, ali sada je počela više da prati, da uči. Više se brinula da budem dobar u školi. Bio sam OK u školi, nisam bio odličan, ali nisam imao probleme. Izostajao sam mnogo, pa je mama morala da oravdava. Ona je uvek bila više zagrejana za školu nego za fudbal. Nisam nikada pravio nikakve probleme - otkrio je popularni Čupa. 

Jedan od najbolji u taboru Crvene zvezde ove sezone, iako jako mlad, već je imao šansu da sa kapitenskom trakom predvodi ekipu. To je radio i u mlađim kategorijama. 

- Sigurno da ti to daje motiv više. Kada si kapiten, trudiš se da izgledaš najbolje na terenu, da pričaš, objašnajvaš, da si za saigrače u pola dana i u pola noći. Uvek sam voleo da priča, uvek sam bio među trojicom najraspoloženijih, uvek za šalu. Ne volim da ćutim. Sve o čemu sam maštao sam ispunio. Još samo da odbranimo duplu krunu. Onda više nema sanjanja. 

Za kraj, Eraković je otkrio da nema mnogo slobodnog vremena, ali da kada ga ima on provodi sa prijateljima, porodicom ili devojkom. 

- Nemam vremena, zgusnut nam je raspored, imamo utakmice na sva tri dana. Slobodno vreme provodim sa drugarima, porodicom, devojkom. Odem ponekad pojedem nešto u restoranu, nekada mi mama skuva - zaključio je Eraković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija