• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2022

14:32

RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE PRED PLEJ-OF: Nismo u najboljem mogućem stanju!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE PRED PLEJ-OF: Nismo u najboljem mogućem stanju!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige igra protiv Cedevita Olimpije (četvrtak, 19.00)


Crveno-beli će ljubljanski tim u prvom meču dočekati u četvrtak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Ono što je trenutno realno reći jeste da nismo u najboljem mogućem stanju zbog pauze koju smo imali. Imamo nekoliko igrača koji su tek izašli iz povreda, videćemo kako će se razvijati situacija - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan radonjić uoči starta polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

- Odigrali smo poslednji meč 23. aprila protiv Igokee, posle toga smo ušli u period koji smo iskoristili da uradimo sve ono što je moglo da se napravi u okolnostima koje su tu. Nismo bili u prilici da imamo ovakav raspored ni nekih ranijih godina. Posle dela sezone gde smo mesečno znali da odigramo i 12 utakmica, došli smo do perioda kada smo bili nekoliko dana na poštedi, zatim ušli u trenažni proces, koristili smo vreme da bismo uspeli da napravimo što je moguće više - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

Crvena zvezda na startu plej-ofa protiv Cedevite



Ogroman respekt imamo prema ekipi koja je napravila promene posle tih početnih meseci i uradila korekcije koje su im donele ogroman napredak u igri i podigla kvalitet do nivoa da su igrali sjajnu sezonu u Evrokupu i došli do plej-ofa, dodao je Zvezdin trener.

- Potrebna nam je podrška sa tribina. Smatram da poziv da se dođe u dvoranu nije dovoljan, već da treba da urade mnogo toga više da nam pomognu da prevaziđemo trenutnu situaciju. Videćemo u kom sastavu ćemo nastupiti - istakao je Radonjić.

Foto: Starsportphoto

Branko Lazić



Kapiten crveno-belih Branko Lazić rekao je da je ekipa iskoristila pauzu da se regeneriše i pripremi za ono što sledi.

- Dobro se poznajemo, sve je spremno za jedan fantastičan meč. Uz punu halu i naše navijače verujem da ćemo doći do pozitivnog rezultata - poručio je Lazić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija