• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

17:09 >> 20:41

SILNA ZVEZDA SA OSAM KOMADA ISPRATILA PAZARCE! VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Crveno-bela deca BRILJIRALA!! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

SILNA ZVEZDA SA OSAM KOMADA ISPRATILA PAZARCE! VEČITI DERBI U FINALU KUPA! Crveno-bela deca BRILJIRALA!! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u polufinalnom meču Kupa Srbije deklasirali su Novi Pazar i plasirali se u finale Kupa Srbije, gde će snage odmeriti sa Partizanom 26. maja

Au, kakav meč su priredili fudbaleri Crvene zvezde svojim navijačima! Novopazarci noćas verovatno neće oka sklopiti, dok će crveno-beli dugo pamtiti ovaj duel!

Za samo 23 minuta, izabranici Dejana Stankovića su dali pet golova! Kao na traci ređali su se pogotci, a mrežu gostiju načeo je u 6. minutu El Fardu Ben! Ovo je bio treći pogodak Bena u Kupu Srbije, a Pavkov je asistirao najboljem Zvezdinom strancu u istoriji!

 

Foto: Starsportphoto

 

Pogađali su još i Ohi (dva puta), Pavkov i Ivanić. Najlepši momenat bio je gol Milana Pavkova u 15. minutu!

Pitanje finaliste rešeno je za tek nešto više od 20 minuta igre, koliko je crveno-belima trebalo za "petardu". Već tada je bilo jasno da ćemo u meču za trofej ponovo gledati Večiti derbi - 26. maja!

Foto: Starsportphoto

 

U 57. minutu Vujanac je oborio u kaznenom prostoru Kristijana Pićinija i dobio žuti karton, a sudija Miloš Milanović nije imao dilemu - odmah je pokazao na belu tačku! Mladi Nikola Stanković je preuzeo odgovornost i postigao prvi gol u prvom timu Crvene zvezde! Odlično je izveo jedanaesterac, golman Pazara je bio nemoćan, a na semaforu je pisalo 6:0.

I to nije bilo sve!

Foto: Starsportphoto

 

Čuvali su domaći loptu u završnici, a  Petar Stanić je sa ivice kaznenog prostora poslao projektil u mrežu Vujanca.

Ovo je i njemu bio prvenac, a do kraja susreta, Stanković je stigao da postigne još jedan pogodak, nakon dodavanja Motike i postavi konačnih 8:0.

 

 

 

CRVENA ZVEZDA-NOVI PAZAR 8:0 (5:0)

Stadion: Rajko Mitić                      Sudija: Miloš Milanović

Stelci: Ben 6, Ohi (p) 12,20, Pavkov 15, Ivanić 23, Stanković (p) 58, 89, Stanić 82

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan - Pićini, Pankov, Dragović, Rodić - Ben, Kanga, Ivanić, Srnić - Ohi, Pavkov

NOVI PAZAR (4-5-1): Vujanac - Vlajković, Zimonjić, Rubežić, Joksimović - Lončar, Delimeđac, Islamović, Čečarić, Jović - Dimić

 

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj susreta i ubedljivih 8:0 za Zvezdu! Finale sa Partizanomje na programu 26. maja!

89. mninut - GOL! Drugi gol Nikole Stankovića na ovom meču! Pamtiće mladi Stanković ovaj susret do kraja života!

82. minut - GOL! Kakav projektil Petra Stanića! Opalio je sa velike udaljenosti i maltene pocepao mrežu iza Vujanca za 7:0!

73. minut - Nakon goleade, poslednjih desetak minuta je i te kako opao tempo..

Foto: Starsportphoto

Stankovići u zagrljaju

63. minut - Sada dvostruka promena u Zvezdi! Petar Stanić i Marko Gobeljić su u igri umesto Mirka Ivanića i Aleksandra Dragovića!

58. minut - GOL! Mladi Nikola Stanković je šutirao i postigao prvi gol u prvom timu Crvene zvezde! Dobio je aplauze i sa klupe i sa tribina! 6:0

57. minut - Vujanac je oborio u kaznenom prostoru Kristijana Pićinija i dobio žuti karton, a sudija Miloš Milanović nije imao dilemu - odmah je pokazao na belu tačku!

50. minut - Odličan prodor Dimića, Dragović je uklizao, ali bez prekršaja, lopta je stigla do Mihailovića koji sa ivice kaznenog prostora šutira kako sigurno nije želeo...

Foto: Starsportphoto

 

47. minut - Izvršene su po tri izmene! Kod Pazaraca priliku su dobili Danko Kiković, Filip Pavišić i Lazar Mihailović umesto Nikole Vlajkovića, Milana Joksimovića i Seada Islamovića. Dejan Stanković iz igre je izveo dvostrukog strelca Ohija, Slavoljuba Srnića i Milana Rodića, a na teren je poslao Nemanju Motiku, Nikolu Stankovića i Andriju Radulovića!

Dejan Stanković je odlučio da odmori dvostrukog strelca Ohija, Slavoljuba Srnića i Milana Rodića, a na teren je poslao Nemanju Motiku, Nikolu Stankovića i Andriju Radulovića.

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Zvezda je krenula sa centra

Prvo poluvreme:

45. minuta- Očekivano, pao je ritam u ovim momentima...

40. minut- Pavkov je na zemlji i drži se za zglob, ali deluje da će moći da nastavi meč

39. minut - Želi Čečarić da učini nešto više pred golom crveno-belih, a samo je on ugrozio do sada Borjana, ali ne dovoljno dobro...

Foto: Starsportphoto

 

34. minut - Verovatno gostujući fudbaleri jedva čekaju kraj! Trude se da zaustave nalete crveno-belih, ali ne uspeva im to tako često! Sve miriše na još golova...

30. minut - Treći korner za domaćina i nova pretnja po Vujanca...

28. minut - Neverovatno, ali istinito! Viđena je petarda na "Marakani" za nepunih 25 minuta! Sada je jasno da će se za trofej boriti "večiti rivali" Crvena zvezda i Partizan. Ostaje još da se vidi na kom stadionu, a to će biti odlučeno žrebom

23. minut - GOL! Zvezda se iživljava u ovim momentima! Pazarci ne znaju gde se nalaze, a Ivanić postiže peti gol za šampiona! Mirko je sjajno plasirao loptu u dalju stranu sa ivice kaznenog prostora

20. minut - GOL!  Zvezda melje goste! Ponovo je strelac Ohi! Posle loše komunikacije Zimonjića i Vujanca na centaršut Rodića, Norvežanin postiže drugi pogodak!

15. minut- GOOOL! Rapsodija Zvezde na Marakani! Strelac je sada Pavkov! Sjajno je šutirao ubojiti golheter sa 18-19 metara za 3:0, proverilo se da li je prethodno igrao rukom i priznat je pogodak!

12. minut - GOL! Dosuđen je penal za Zvezdu jer je rukom igrao defanzivac Pazara! Siguran je sa bele tačke Ohi! 

10. minut - Dobra šansa sada za Ohija, ali od svega samo korner! Ipak... gledaće se VAR

6. minut GOL! Treći pogodak Bena u Kupu Srbije za vođstvo Zvezde! Pavkov je asistirao najboljem Zvezdinom strancu u istoriji! Reprezentativac Komora nedavno je dospeo na deseto mesto liste najboljih strelaca u istoriji Crvene zvezde

4. minut - Dobra šansa za Pavkova! I on je probao glavom, ali siguran je bio Vujanac!

2. minut - Uposlio je Kanga Dragovića, a ovaj je pokušao glavom. Nije to bilo loše, ali nedovoljno dobro da bi pogodio metu! Lopta je završila preko gola...

Počeo je meč! 

18:33- Na travi stadiona Rajko Mitić još nema fudbalera i sudija

18:15 - Fudbaleri Partizana igraće osmi put zaredom u finalu Kupa Srbije, pošto su u polufinalnom meču savladali Vojvodinu na stadionu u Humskoj rezultatom 2:1 (2:0)

18:00 - Crvena zvezda se ove sezone praktično "igrala" sa Novim Pazarom! Slavili su Stankovićevi puleni 4:0 i 5:0. Zvezda je u seriji od osam pobeda u međusobnim duelima, a primila je samo dva gola od današnjih golstiju! Zvezda je apsolutni favorit, a  u 17 dosadašnjih susreta je ostvarila 15 pobeda! Jednom je bio bolji Novi Pazar, a viđen je i jedan remi.

17:45 - Na klupi Crvene zvezde su Popović, Gajić, Krstičić, Falko, Motika, Stanić, Eraković, Sanogo, Stanković, Radulović i Gobeljić. Sa druge strane, među rezervama Novog Pazara nalaze se Kahrimanović, Kiković, Trtovac, Mujezinović, Jokić, Pavišić, Nikčević, Maksimović, Mihailović, Alić, Tiub.

17:15- Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete da pratite dešavanja sa meča polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija