• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2022

12:01

O TOME SAM SANJAO! Strahinja Eraković o pozivu za reprezentaciju: To je velika stvar za mene, ali i za Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

O TOME SAM SANJAO! Strahinja Eraković o pozivu za reprezentaciju: To je velika stvar za mene, ali i za Zvezdu!

Podeli vest

Mladi fudbaler Strahinja Eraković oduševljen je što se našao na širem spisku reprezentacije Srbije za Ligu nacija

Fantastična sezona je iza Strahinje Erakovića, a to je sada krunisano pozivom u reprezentaciju Srbije.

- Čast mi je što sam se našao na širem spisku A reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve u Ligi nacija. Biti na spisku reprezentacije je nešto o čemu sanja svaki fudbaler. Drago mi je što sam to uspeo da ostvarim i ako dobijem priliku daću sve od sebe da se pokažem u dobrom svetlu - priča za Kurir Strahinja Eraković.

Dodao je da je ovo defintivno njegova najbolja sezona.

- Jeste ovo do sada je najbolja sezona za mene, otkada sam u Zvezdi i meni veoma značajna. Dobio sam mnogo poverenja od stručnog štaba na čelu sa Dejanom Stankovićem i smatram da sam to opravdao na terenu. Stasao sam veoma uz Aleksandra Dragovića o kome ne treba trošiti reči, sa njim je zaista lako igrati u štoperskom paru. Naravno tu su zaslužni i ostali saigrači, bez njih ne bismo postigli ove uspehe i bili vrhunski u oba smera igre - kaže Eraković.

Foto: Starsportphoto

Ističe da je poziv za A tim reprezentacije zasluga za naporan rad.

- Poziv selektora je došao kao kruna u finišu sezone i zasluga za naporan rad. Igrao sam za gotovo sve mlađe selekcije reprezentacije i bio kapiten, ali poziv seniorskog tima je zaista velika privilegija i uz crveno-beli dres ostvarenje dečačkog sna - rekao je igrač Crvene zvezde.

Zanimljivo je da je Strahinja Eraković jedini fudbaler iz domaćeg šampionata koji je dobio poziv seletkora Dragan Stojkovića Piksija.

- Veliko priznanje za mene i dokaz da se u Zvezdi odlično radi, naročito sa nama, mladim igračima. U Zvezdi je još dosta izvanrednih igrača koji poseduju strašan kvalitet, fudbalera koji su već nosili dres reprezentacije. Takođe, Borjan će braniti za Kanadu na Svetskom prvenstvu što je velika stvar za njega i klub. Sa druge strane Dragović je odigrao trocifreni broj nastupa za Austriju što ponovo govori o njegovom igračkom kalibru - istakao je Zvezdin defanzivac.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Za kraj je rekao da trenutno ne razmišlja o ponudama stranih klubova.

- Trenutno ne razmišljam o tome. Fokusiran sam 100 odsto na dešavanja u mom klubu, u kome sam ponikao. Ostaje nam da na dve naredne utakmice potvrdimo ovu sjajnu godinu, gde smo igrali u tri takmičenja, i ponovimo prošlogodišnji uspeh kada je u pitanju domaća scena -završio je Strahinja Eraković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija