• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

21:04

ZAPELO u pregovorima! DEFANZIVAC Zvezde želi VEĆA PRIMANJA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZAPELO u pregovorima! DEFANZIVAC Zvezde želi VEĆA PRIMANJA!

Podeli vest

Odigrao je odlično prethodni period Milan Gajić, mogao je da se osloni na njega trener Crvene zvezde Dejan Stanković, a da li će tako biti i u budućnosti, saznaćemo uskoro

Ima godišnja primanja od oko 360.000 evra (plus odgovarajuće bonuse za trofeje i evropske uspehe) bek osvajača duple krune, Milan Gajić.

Iako su igrači Crvene zvezde trenutno na odmoru, usled porodičnog slavlja očekuje se da Milan Gajić narednih dana bude u Beogradu i da nastavi pregovore sa Crvenom zvezdom.

Foto: Starsportphoto

 

Prema saznanjima Mozzart sporta, taj posao ne ide glatko. Prva runda pregovora nije donela očekivan dogovor. Došlo je do finansijskih razmimoilaženja!

U slučaju da se Gajić odluči za promenu sredine, Crvena zvezda će morati brzo reaguje. A dobro je poznato da je kvalitetnih bekova na tržištu malo. Na Marakani veruju da će Italijan Pićini, posle letnjih priprema, podići formu.

Na toj poziciji, Crvena zvezda pod ugovorom ima mladog reprezentativca Milana Ilića iz Grafičara i Nikolu Glišića iz IMT-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija