• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

16:40

ISTINA JE! ZVEZDA JE ŽELELA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Od njegovog dolaska neće biti NIŠTA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ISTINA JE! ZVEZDA JE ŽELELA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Od njegovog dolaska neće biti NIŠTA!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Mihailo Ristić bio je na meti Crvene zvezde tokom poslednjih meseci

Ostvario je Mihailo Ristić transfer karijere pre nekoliko dana kada je potpisao trogdišnji ugovor sa Benfikom. Iako je javnosti u Srbiji drago da će još jedan reprezentativac naše zemlje braniti boje evropskog velikana, navijačima Crvene zvezde ugasila su se nadanja da bi sjajni univerzalac mogao ponovo na Marakanu. 

Nisu iz tabora Crvene zvezde krili da žele Ristića ponovo u crveno-belom dresu, ali je Benfika bila konkretnija brža, a nema sumnje i finansijski isplatljivija opcija za srpskog reprezentativca. 

Foto: ATAIMAGES

- Imali smo kontakte sa Mihailom Ristićem, na kraju je završio u Benfici. Zvezda ima kostur od 9 domaćih igrača, imamo prostor za 4 stranca, Kanga je dobio pasoš. Za Ohija imamo ponude, sa nekima ćemo da se raziđemo. Naučio sam od Džajića nešto, rekao mi je "Najskuplji je neuspeh u Zvezdi". Došlo je vreme da se iskorači, da dovodimo najbolje igrače, ako hoćemo da budemo bolji od Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba, vreme je za iskorak. Sa budžetom od 30 miliona pravimo nestvarne rezultate, moramo da prihodujemo više i da pravimo bolje rezultate - rekao je Zvezdan Terzić. 

Podsećamo, Crvena zvezda je već završila dva transfera pošto su na Marakanu stigli Kings Kangva i mladi štoper Vuk Bogdanović.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija