• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

09:59

ZVEZDA SPREMILA 450.000 EVRA! Desni bek odbio prvu ponudu, ali crveno-beli ne odustaju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA 450.000 EVRA! Desni bek odbio prvu ponudu, ali crveno-beli ne odustaju!

Podeli vest

Početni pregovori Crvene zvezde i Milana Gajića nisu doneli ishod koji su očekivali crveno-beli, ali šampion Srbije ne odustaje

Prema saznanjima Sportskog žurnala, nakon što je Gajić odbio prvu ponudu novog ugovora, čelici kluba iz Ljutice Bogdana, replicirali su novom ponudom i to u iznosu od 450.000 godišnje.

Nadaju se čelnici Zvezde da će Milan Gajić prihvati produžetak saradnje na još tri godine čime bi crveno-beli obavili jedan od važnih poslova tokom letnjeg prelaznog roka. Tokom pregovora pričalo se i o dugovanjima iz korona sezone. Gajić je na odličan način iskoristio šansu koja mu je ukazana prilikom oscilacija Kristijana Pičinija, te se ustalio kao prva opcija uz desnu aut liniju.

Igrama u drugom delu sezone naterao je Gajić crveno-bele da urade sve što mogu kako bi produžili saradnju sa igračem pošto mu ugovor ističe ovog leta. Međutim, dodatnu prepreku predstavlja potencijalno interesovanje inostranih klubova. 

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić ostaje na Marakani?

Eventualni negativan odgovor, i na drugu ponudu ostavio bi crveno-bele pred letnju prozivku samo sa Kristijanom Pičinijem kao opcijom na desnom beku, mada se pominje i nastavak saradnje sa Gobeljićem. Doskorašnji defanzivac Valensije nije se opravdao očekivanja tokom prve polusezone u Beogradu, ali je stigao rovit, pa se nadaju da bi posle letnjih priprema mogao da pokaže pravo lice.

Srpski desni bek je u redove crveno-belih stigao iz Bordoa zime 2019. godine, a do danas je odigrao 120 utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija