• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

20:03

ČVRSTO I KONCENTRISANO! Evo šta NE SME da se dogodi ZVEZDI u "majstorici"!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ČVRSTO I KONCENTRISANO! Evo šta NE SME da se dogodi ZVEZDI u "majstorici"!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegov tim čvrstom igrom i uz duge intervale dobre koncentracije pokušati da dođe do pobede u petoj utakmici finala ABA lige, kao i da poziva navijače da pruže podršku na fer i sportski način

- Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu", rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u ponedeljak u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Partizana, u odlučujućem petom meču finalne serije ABA lige.

Zvezda je pobedila u prva dva meča na svom terenu (90:76, 85:81), dok su crno-beli slavili u trećem i četvrtom duelu pred svojim navijačima (70:67, 112:84). Radonjić je dodao da su prva tri meča bila drugačija od poslednjeg duel.

- Posle četiri odigrane utakmice i 2-2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da u petoj utakmici mora biti drugačija igra u odbrani, čvrstina i energija tima.

- Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren - zaključio je Lazić.

Meč između Zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 20.00.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija