• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

00:11

ŽELEO SAM DA MU VRATIM, OVA POBEDA JE BITNIJA! Kalinić svestan GREŠKE! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ŽELEO SAM DA MU VRATIM, OVA POBEDA JE BITNIJA! Kalinić svestan GREŠKE! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su titulu u ABA ligi pošto su u petom, odlučujućem meču finala savladali večitog rivala Partizan sa 80:77 (18:20, 15:17, 26:21, 21:19) i slavili sa 3:2 u seriji

Zvezda je odbranila trofej, ali je na kraju utakmice usledio novi skandal. Nikola Kalinić prišao je klupi Partizana kako bi se "odužio" zbog nesportskog ponašanja Uroša Trifunovića tokom četvrte utakmice.

Ipak, nakon što su se strasti smirile Kalinić je priznao grešku, ali istakao da je želeo da vrati Partizanu zbog njihovog ponašanja. 

- Izvinjavam se Trifunoviću. Stvarno nesportski potez. Samo sam želeo da mu vratim isto kao što je on nama gestikulirao posle 30 razlike. Mislim da je ova pobeda bitnija - rekao je Kalinić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Selektor

pre 1 godinu

Kalinić reprezentativac? Dripac! Veliki dripac!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija