• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

19:35

STANKOVIĆ TRLJA RUKE! Zvezda ZAVRŠILA dva POJAČANJA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ TRLJA RUKE! Zvezda ZAVRŠILA dva POJAČANJA!

Podeli vest

Uprava Crvene zvezde postigla je dogovor sa Radovanom Pankovim i Markom Gobeljićem o nastavku saradnje, pa će tandem defanzivaca uskoro potpisati nove ugovore

Rukovodstvo srpskog šampiona uspelo je da dogovori novu saradnju oko ostanka Radovana Pankova i Marka Gobeljića na Marakani.

Crveno-beli su brzo postigli dogovor sa nekadašnjim Zlatnim orlićem, dok je oko ostanka Kraljevčanina dugo vladala drama.

Iako je bio potpuno u drugom planu kod trenera Stankovića tokom cele sezone, ne dobivši minutaže u najvećem delu prvenstva, kupa i učešća na evropskoj sceni, ali su na Marakani odlučili da na kraju sezone porazgovaraju o njegovoj sudbini.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Radovan Pankov

Rukovodstvo kluba i Dejan Stanković su došli do do zaključka da mu ponude novi ugovor, koji će biti na dve godine.

Blizu potpisa je i Milan Gajić. Prvi pokušaj da se desni bek veže novim ugovorom u vrednosti od 450.000 evra godišnje nije uspeo, jer on nije bio zadovoljan finansijskom stranom ponude, ali u međuvremenu se situacija poboljšala i dve strane su blizu dogovora. Još jedan Zlatni orlić se razigrao u nastavku delu sezone po dolasku Kristijana Pićinija, preotevši mu mesto startnog beka, zbog čega u Crvenoj zvezdi nemaju dilemu oko produžetka ugovora sa njim.

Foto: Starsportphoto

Marko Gobeljić

Što se tiče odlazaka iz Ljutice Bogdana, Zvezda traži rešenje za Filipa Falka, koji je najbliži povratku u domovinu, ali i standardni Seku Sanogo želi da promeni sredinu. Na Marakani su spremni na razgovore i sa njim, kako bi došlo do nastavka saradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

Pankov pa još i GOBELJIĆ i dalje u Zvezdi a 'Stanković trlja ruke' - ko je mogao da sastavi tako glup naslov!?!? Vi se zajebavate sa nama?!?!

NEBOJŠA

pre 1 godinu

НОВИНАР ТИ СИ НЕПИСМЕНИ ЛАЖОВ.НИЈЕ ПОЈАЧАЊЕ ИГРАЧ КОЈИ ЈЕ ПРОДУЖИО УГОВОР.А ДРУГО ТО СУ ИГРАЧИ 3. РЕДА У ЗВЕЗДИ,ПА САМИМ ТИМ НЕМОГУ БИТИ ПЈАЧАЊА.ТВОЈ НИВО ПИСАЊА ЈЕ ''БАБА СЕРА''СА АУТОБУСНОГ КОЛОДВОРА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija