• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

12:25

ZVEZDA POTVRDILA TRANSFER! Pao POTPIS na Marakani!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA POTVRDILA TRANSFER! Pao POTPIS na Marakani!

Podeli vest

Uprava Crvene zvezde postigla je dogovor sa Radovanom Pankovim, pa je sjajni štoper produžio vernost srpskom šampionu na još dve godine

Iako se činilo da će pregovori dve strane biti dugi i naporni, Zvezda je uspela u ekspresno kratkom roku da ubedi Zlatnog Orlića da produži misiju na Marakani.

- Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili - rekao je Radovan Pankov.

Osvrnuo se iskusni štoper i na prioritete u predstojećoj sezoni, ali i naglasio da ekipa mora podići lestvicu na viši nivo.

Foto: crvenazvezdafk.com

Mijailović, Pankov i Mrkela

- Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica - dodao je Radovan Pankov.

Podsetimo, Pankov je rođen 5. avgusta 1995. godine u Novom Sadu, a prve fudbalske korake načinio je u Vojvodini.

Na stadion "Rajko Mitić" je stigao na leto 2019. godine, do sada je u dresu Zvezde upisao 108 utakmica u svim takmičenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija