• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2022

14:24

RADONJIĆ BESAN KAO RIS! Ispod SVAKOG nivoa! Njegove reči će DUGO PAMTITI košarkaši Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ BESAN KAO RIS! Ispod SVAKOG nivoa! Njegove reči će DUGO PAMTITI košarkaši Zvezde!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su šokantan poraz od Mege u drugom meču polufinala KLS Super lige, koja je izjednačila na 1-1 u ukupnom skoru i izborila treću utakmicu

Na krilima Mateja Rudana i Samsona Ruženceva, izabranici Vladimira Jovanovića nadoknadili su zaostatak od 15 koševa i poraz pretvorili u pobedu.

Bio je to razlog zbog čega je trener Zvezde Dejan Radonjić bio mnogo besan, jer je ispuštena prilika za malo duži odmor ekipi, pred finale sa FMP-om.

- Čestitke Megi na pobedi i sjajnoj igri. BIli su bolji od nas, igrali su sa većom energijom, ogromnom željom, koja je bila očigledna od samog starta. Nekih par minuta u prvom delu utakmice su izgledala korektno sa naše strane, ostalo je bilo apsolutno ispod svakog nivoa, izgledali smo kao ekipa koja nije došla da igra ovaj meč - rekao je Radonjić na početku konferencije za medije, a potom dodao:

- Očekujem da odnos bude drugačiji i da kroz to pokažemo i kvalitet i da opravdamo to što smo favoriti - istakao je šef struke regionalnog i srpskog šampiona, koji je danas sedeo 450. put na klupi crveno-belih.

Podsetimo, Zvezdu ili Megu u finalu čeka odmorni FMP Železnik, koji je u finale prošao odustajanjem Partizana od polufinalne serije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17