• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

21:31

MORAĆEMO DA NASTAVIMO BEZ HOLINSA! Radonjić rastužio "delije" pred sledeći meč!

Starsphoto

Crvena zvezda

MORAĆEMO DA NASTAVIMO BEZ HOLINSA! Radonjić rastužio "delije" pred sledeći meč!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedii FMP rezultatom 110:71 u prvom finalnom meču Superlige Srbije

Posle meča, trener crveno-belih Dejan Radonjić je istakao da nema opuštanja u naastavku serije.

- Slavili smo i idemo sa 1:0 u sledeći meč. U ovim situacijama najbitnije je da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi situacija kao pre nekoliko dana, kada smo posle prvog meča kada smo dobro odigrali i slavili ubedljivo da gubimo drugi meč od Mege. Očekujem da će ekipa, bez obzira što ćemo biti bez Holinsa, reagovati dovoljno dobro da dođemo do još jedne pobede i završimo sezonu - istakao je on.

Dodao je da je njegov tim odličnio pristupio meču.

- Mislim da smo pristupili dobro ovom meču, Finale je, bez obzira što smo veliki favorit moramo da odigramo dobro i dođemo do pobede. Imali smo kontrolu meča što je bilo jako bitno, ali u suštini treba razmišljati i o situacii od pre nekoliko dana, kada smo isto igrali sjajno, pa smo onda izgubili meč u katastrofalnoj igri. Nadam se da se to neće desiti - dodao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija