• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

11:45

BJELICA OBJAVIO VIDEO I ŠOKIRAO DELIJE! Šta radiš čoveče? Neću moći da spavam! (VIDEO)

printscreen instagram/nemanjabjelica8

Crvena zvezda

BJELICA OBJAVIO VIDEO I ŠOKIRAO DELIJE! Šta radiš čoveče? Neću moći da spavam! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica posle osvajanja NBA prstena sa Golden Stejtom bacio je u trans navijače Crvene zvezde

Nemanja Bjelica je objavio na Instagramu deo iz poznate video igrice "Super Mario". Aludirao je da je "prešao igricu" tako što jer uzeo NBA prsten i da je vreme da se vrati kući.

S obzirom na to da je prošlog leta bilo spekulacija da bi mogao da se vrati u Zvezdu, navijači sada veruju da je možda najavio povratak na Mali Kalemegdan. Mada, ima i onih koji su u strahu da je Nemanja najavio kraj karijere.

- "Šta nam radiš Beli", "Neću moći da spavam čoveče" - bili su neki od  komentara.

- "Čekamo te"! "Dođi kući, Nemanja", "Ajde brate u Crvenu zvezdu" - pisali su navijači crveno-belih.

 

 

 

 


Takođe, pisalo se i da  Željko Obradović hoće Nemanju Bjelicu u Partizanu, ali je srpski reprezentativac odlučio da ostane u NBA ligi i potpisao je jednogodišnji ugovor sa Golden Stejtom

Tokom sezone je imao ulogu epizodiste koja mu je sjajno pristajala, jer je često sa klupe znao da doprinese trijumfu Ratnika. Na kraju, nagrađen je osvajanjem NBA prstena.

Bjelica je postao tek četvrti Srbin koji je došao do NBA prstena. Prethodno su to uradili Darko Miličić sa Detroitom 2004. godine, Predrag Stojaković sa Dalasom 2011. godine i Ognjen Kuzmić sa Golden Stejtom 2015. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen

pre 1 godinu

Može nekom biti čudno, ali ni jedan igrač samoprozvane institucije nije osvojio prsten. Pravom poznavaocu košarke svakako nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija